(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bij wie in de jaren ’80 al van wiet genoot, zal Maple Sherbet x Pre ’89 Skunk wellicht nostalgische gevoelens oproepen. Maar vergis je niet want de legendarische old school genetica is in deze kruising, met meer dan 23 procent THC een stuk sterker dan de Skunk van weleer.

“Vroeger was de Skunk een stuk beter.” Je hoort het de doorgewinterde coffeeshopganger gewoon zeggen. Schotel hem dan deze kruising maar voor en hij zal zijn mening onmiddellijk moeten bijstellen. Toch zit er waarheid in de bewering want Skunk van voor 1989 wordt door velen gezien als de beste Skunk genetica. De Skunk was nog zo goed als puur en bracht grote oogsten en kweekgemak en een beruchte potentie.

Het is dan ook de oude Skunk genetica van voor 1989 die door Seed Stockers gebruikt werd om met de moderne USA genetica van Maple Sherbet te kruisen. Dat is een moderne hybride die consistent THC percentages van boven de 20% oplevert. Wie Maple Sherbet rookt mag rekenen op een smaakexplosie en een lang aanhoudende opgewekte energieke high.

In de gefeminiseerde Maple Sherbet x Pre ’89 Skunk komen de beste nostalgische eigenschappen van de klassieke Skunk van toen, perfect samen met de zoet potente psychedelische effecten van de Amerikaanse Maple Sherbet. Het resultaat is een gemakkelijk te kweken hybride en een van de sterkste Skunk variaties ever. Afbloeien doe je in 8 tot 9 weken en de planten worden gemiddeld hoog.

Tegelijkertijd kun je aan het einde van de bloeifase, rekenen op een dikke vette laag hars. Maple Sherbet x Pre ’89 Skunk is niet voor niets ontzettend geliefd bij hasj- en concentratenmakers. Dit maakt de wietsoort ook uitstekend geschikt voor medicinale gebruikers die er hun eigen wietolie met veel THC van willen maken. De olie zal een rijke smaak krijgen van de zoete terpenen die Maple Sherbet in de kruising inbracht.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Maple Sherbet, Pre ’89 Skunk
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 – 9 weken
  • THC: 23+%
  • Smaak: zoet, Skunk, aards, dennen, fruitig
  • Effect: langdurig, energiek effect, ontspannen, stoned, zeer potent
  • Zadenbedrijf: SeedStockers.com
(advertenties)