(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Natuurlijk, waar veel wormen zijn is goeie kweekgrond, dat weet iedere buitenkweker. Zo ook een 23-jarige man uit de Amerikaanse staat Vermont. Zijn ideale buitenwiet locatie is echter zowel perfect als ietwat luguber: de begraafplaats…

Happy Halloween

Eind van de maand is het weer Halloween, veruit de belangrijkste Amerikaanse feestdag. En voor de feestvierders in Clarendon in de staat Vermont die het jaarlijkse griezelfeestje op een treffende locatie als het plaatselijke kerkhof plegen te vieren, ligt er wellicht een extra mooie trick or treat te wachten: verse buitenwiet!

40 wietplanten op begraafplaats

shutterstock_154818266

Rechtbanktekening van de verdachte Adam… [illustratie: doom.ko]

Dat wil zeggen als de cops niet héél het kerkhof hebben doorzocht en alle illegale aanplant van tussen de graven hebben verwijderd. Want in augustus van dit jaar ontdekte patrouillerende politie-agenten op de  Chippenhook Cemetery her en der wietplanten, meer dan 40 in totaal op 5 verschillende plekken.

En agent Jessica Ryan-LeBlanc spotte ook nog een rare vogel die niks op de begraafplaats te zoeken had: Adam Mahoney. Inderdaad de 23-jarige guerrillakweker zonder kerkhof-angst, die zich verstopte in de bosjes. Bos waar hij zonder veel pardon uit vandaan werd verjaagd door de politie, dat spreekt voor zich. Maar na enige tijd pakte men Adam in zijn auto vlakbij, waarin hij spulletjes had liggen die in verband konden worden gebracht met wietteelt: fish fertilizer, an open box of Miracle-Gro, containers filled with water and animal repellant spray.

Not guilty

Deze week mocht Adam de horror-teler zich voor de rechtbank in Rutland verantwoorden voor de wietplantages op de begraafplaats. Ondanks dat er een beëdigde verklaring op tafel ligt waarin staat dat Adam verklaart schuldig te zijn aan ‘caring for and cultivating marijuana plants’ pleitte hij onschuldig te zijn…

[openingsfoto: papi8888/Shutterstock]

 

 

(advertentie)