(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Zelfs in oktober nog een update vanaf het buitenwietfront? Jazeker, maar zoals je zult begrijpen dan wel een oogstverslag. Deze week zien we de oogsten van Luuk en Ras Rasta. Beiden hebben er een hoop knipwerk opzitten, en afgezien van wat toprot een hele mooie opbrengst. Afijn, kijk zelf maar!

Luuk

Update 2 november 2023: Ola CNNBS, de schaar is dan eindelijk door alle planten heen, en ik heb dan nu ook alles geknipt. De oogst van de Double Bubble en Dynamite Kiks is droog, en die heb ik inmiddels uit de droogtent gehaald (zie foto’s). Het is een hele mooi oogst en de eerste proefsessie is uitermate geslaagd 😋

Wat mij opviel was dat ik veel minder van de Dynamite Kiks heb gehaald dan van de Double bubble, dat viel mij tijdens het knippen ook al op. Wat mij ook opviel, was dat dat er enkele zaadjes tussen de Dynamite Kiks zaten en deze veel minder sterk was qua geur, smaak en de uitvoering 😏 Daarentegen vind ik ‘m geweldig en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Maar de plant heeft denk ik ergens in de stress gezeten, waardoor die enkele zaden heeft ontwikkeld. Ik zou graag jullie mening horen over dit onderwerp.

Ik heb dan nu ook de Jack Hulkberry geknipt; deze plant was te laat gezet maar ik heb toch nog een redelijke oogst eraf gehaald. Deze ligt nu ook lekker te drogen in de droogtent. Hopelijk is die klaar voordat het oogstfeest is. Ik zal nog een review schrijven hierna van hoe de oogst van de Jack Hulkberry is geworden. Alvast een fijn weekend, amigo’s!

Ras Rasta

Update 2 november 2023: Het waren drukke tijden want er moesten maar liefst 15 planten geoogst worden! Ben er in geslaagd maar ik heb toch wel serieus met toprot te maken gehad. Jammer, maar wat nog erger is, is om zaad terug te vinden. De meeste planten zijn bevrucht geraakt, en het is mijn eerste keer dat ik hiermee te maken krijg. Leuk is anders maar ja, moeder natuur laat zich niet beheersen.

Al mijn soortjes komen van de SeedStockers zaadbank en de mooiste is toch wel de Critical Orange Punch geworden. Mijn mooiste top komt echter van de Dynamite Kiks. Daarna de Jack Hulkberry, en in mindere mate Double Bubble en Strawnana Gum. Wel lekker allemaal, en gaan we n’s proeven op het oogstfeest, nietwaar…

Tot dan… Jah Bless
Ras Rasta

(advertentie)