(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Nu we weer naar cafés en vooral ook naar coffeeshops mogen – om daar te chillen, afhalen kon natuurlijk altijd al – en de lente daarmee al een beetje om het hoekje piept, wordt het ook weer tijd om te genieten van andere mooie zaken. Zoals bijvoorbeeld vrouwen die hun liefde voor wiet op Instagram droppen! Met keihard zoeken en zweten zijn we er op de redactie in geslaagd om 13 van die Canna Babes te verzamelen (virtueel helaas wel) en op een presenteerblaadje aan de lezer te presenteren. 

Insta Canna Babe: Bess Byers

Aantal posts: 1.003

Aantal volgers: 90,7k

Bess is behalve Canna Babe ook fotograaf, dus extra kwaliteit gewaarborgd op het sociale mediakanaal dat sowieso al helemaal draait om beeld. Ze laveert tussen hippie chick en high fashion ganja girl.

Insta Canna Babe: Trippy.treez

Aantal posts: 256

Aantal volgers: 227k

“Came for the weed, stayed for the vibe”, zegt deze ondernemende dame zelf over het hoe en waarom. Ze is namelijk behalve een deeltijd 420-model ook nog content creator and branding guru. Houdt verder niet van vlees, maar dat kan de beste gebeuren.

Insta Canna Babe: Sunnny.Daze

Aantal posts: 596

Aantal volgers: 62,6k

Hoewel ze regelmatig pleit voor medicinale benefits van cannabis, en misschien zelfs wel een erkende MM-patiënt is in de States, krijgen wij er vooral lentekriebels van. Een hippie chick deze 25-jarige dame, met een vrije geest en goede vibes.

Insta Canna Babe: Cannabissweetie

Aantal posts: 900

Aantal volgers: 13,1k

‘Aspire to inspire’, luidt het motto van dit zoete meisje dat als Nicole Gonzales staat ingeschreven in de real world. Maakt schitterend artwork en werkt ook regelmatig als marketeer voor cannabismerken. Met recht een toppertje dus.

Insta Canna Babe: Lizzy Jeff (medicine woman)
Aantal posts: 4.885

Aantal volgers: 75,2k

Deze zelfbenoemde RapPriestess kan je ook in de echte wereld tegen het welgevormde lijf lopen: ze treedt namelijk overal en nergens op met wat ze ‘Zen & Kush’ heeft gedoopt. En kush is altijd goed, nietwaar? Voor je broodnodige portie levenslust bevelen wij haar Cannabis, Sensuality & Healing dan ook van harte aan!

Insta Canna Babe: Sewkey

Aantal posts: 416
Aantal volgers: 323k

Sewkey a.k.a. Sukie is wel een van de meest sexy cannabis influencers op Instagram. Komt vooral omdat de bikini haar favoriete kleding is en ze het woord ‘booty’ van nieuwe glans voorziet. Maar het belangrijkst, ook hier, is natuurlijk dat ze compleet gek is van wiet.

Insta Canna Babe: Blow_Smoke

Aantal posts: 42
Aantal volgers: 3.021

Achter dit account gaat niemand minder schuil dan Rachel, de CEO van Bong Beauties. Ze strijdt voor de goede zaak – legalisering van cannabis natuurlijk – door zichzelf als model op te offeren voor puike pics. Sommigen zien haar, ondanks het nog wat beperkte bereik qua fans, al als de nieuwe ‘queen of cannabis girls on Instagram’. Waarvan akte.

Insta Canna Babe: Ashlee Dee

Aantal posts: 189
Aantal volgers: 156k

Ashlee Dee behoort tot de grote namen onder wietliefhebbers op Instagram. Maar zij is dan ook professioneel model uit Los Angeles, waarbij foto’s waarin haar geweldige lichaam en een diepe liefde voor groen op de voorgrond staan. Soms maakt ze een uitstapje naar fashion, maar laten we dat vooral niet overdrijven.

Insta Canna Babe: Andrea Taylor xoxo

Aantal posts: 203
Aantal volgers: 27,2k

‘An adventure loving stoner’, zo heet Andrea ons allemaal van harte welkom op haar kanaal. Wordt in thuisland U.S.A. al beschouwd als een regelrechte legende onder de cannabis girls. Is altijd wel in de weer met coole bongs, smakelijke geestverruimende rookpluimen – haar absolute specialiteit wel – of netjes gedraaide joints.

Insta Canna Babe: mssmedicinal

Aantal posts: 589
Aantal volgers: 31,3k

Fanatieke Insta-surfers kennen Natalie, zoals deze influencer in het echie heet, onder de naam Mssmedicinal. Bijzonder ijverig om voor legalisering te blijven vechten en alleen al daarom erg actief op het plaatsjesmedium. Is dol op de klassieke jaren zestig stijl, maar altijd met kruidige accessoires erbij zogezegd.

Insta Canna Babe: Jennie (sheflieshigh)

Aantal posts: 79
Aantal volgers: 66,4k

Ook Jennie vliegt bij voorkeur hoog in het altijd zonnige Californië en dat is niet heel vreemd, want wiet is daar tenslotte gewoon legaal. En dus kan deze pittige tante haar twee favoriete hobby’s uitstekend combineren daar: schaars gekleed genieten van zon en cannabis!

Insta Canna Babe: Mariah 

Aantal posts: 1.625
Aantal volgers: 51,6k

Ook deze meid is op haar toekomst voorbereid, want ze is zowel model als fotograaf. Befaamd om haar blauw-groene ogen, die dan weer uitstekend matchen met dat andere groen. Wat ook opvalt aan haar merendeels casual foto’s – dat noem je natural beauty – is dat ze graag met een hond op de gevoelige plaat wordt vastgelegd.

Insta Canna Babe: Nikki Narváez

Aantal posts: 520
Aantal volgers: 34,7k

Als je van heftige en sexy outfits en heel veel tattoos op een geweldig vrouwenlijf houdt, zit je geramd bij Nikki. ‘One of the most fashionable cannabis girls on Instagram’, schreven Amerikaanse collega’s al eens over deze cannabis influencer. Daar hebben wij voor de verandering eens niets meer aan toe te voegen…

(advertentie)