(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Er is weer superveel gaande bij het Cannabis Strain Testing 420 Project van Pothead Sativa King. De led test neigt gewonnen te worden door de ML350, de Nederlandse autoflowers doen geenszins onder voor de Amerikaanse, en dan is er nog de 16-toppen techniek… Drie keer raden wat je daarmee krijgt?

Terug op post met een nieuwe update vanuit het #cannabis strain testing 420project! Zoals jullie weten hebben we op 1 maart de klok omgeschakeld naar 12/12, bijna een week geleden dus. Het gaat goed in de tent; nog geen bloeiverschijnselen maar wel een explosief snelle groei de afgelopen week. We hebben alle dames van onderen opgekuist oftewel gediefd (ook wel lollipopping) en dus is het nu wachten op de eerste tekenen van de bloei.

Twee helften

Wie onze vorige verslagen heeft gelezen weet dat we onze kweekruimte in twee helften hebben verdeeld. Links worden de planten verlicht door de Spectrum King 400+ en rechts door een nieuwe led: de Magnus Light ML350. De planten aan de ML350 kant, zijn forse dames geworden met een megadikke stam allemaal. Dit moet haast wel aan de ML350 liggen, daar het vooral de planten aan deze kant betreft.

Ook aan de Spectrum King kant gaat het de goeie kant op met de wietplanten, uiteraard hebben we hier ook het nodige gediefd. De planten zien er nog steeds mooi en gezond uit en sinds de omschakeling naar bloei zijn ze in enkele dagen best veel gegroeid. Op naar de eerste witte haren (pistels)!

Autoflowers

Zoals jullie weten hebben we deze keer ook eens Amerikaanse autoflowers staan, deze zouden groter worden en net iets meer opbrengsten kunnen opleveren als we gewend zijn van autoflowers hier bij ons. Ook daarom staan ze zij aan zij met de Nederlandse autoflowers die tot nu toe toch niet onderdoen voor de Amerikanen en Engelsen.

Alle autoflowers staan onder 24 uur licht, zonder donkere periode. Ze krijgen voeding van Platinium Nutrients, welke ik voor de eerste keer uitprobeer. Tot zover bevalt het me wel. Hieronder een paar van de autoflowers, de bovenste twee zijn de Amerikaanse dames en de onderste twee ter vergelijking de Nederlandse

16 Hoofdtoppen

We hebben nog een 6-tal planten die we binnenkort voor jullie zullen reviewen, alleen heb ik met deze dames andere plannen. Het gaat om 2 Fucking Incredible planten van Coast2CoastGenetics, 1 Sweet Harlem Diesel & 1 Maya Gold van Sumo Seeds en 1 Green AK XL & 1x Choco Candy van Zambeza Seeds

Ze zullen onderworpen worden aan de 16-hoofdtoppen techniek. Dat houdt in dat we de planten voor het eerst toppen als er 5 nodes gegroeid zijn. We toppen dan terug naar node 3 (zie afbeelding van Monty) en verwijderen de onderste 2 vertakkingen bij de eerste node.

Vervolgens laten we de plant verder groeien tot deze opnieuw 4 nodes gevormd heeft en toppen we weer 2 nodes terug. Daaruit zullen weer nieuwe scheuten gaan ontstaan die ons samen 16 hoofdtoppen gaan opleveren.

​Zo zijn we alweer aan het einde van ons Latijn gekomen voor deze week, al zou ik niet Pothead zijn mocht ik ook niet voor wat #budporn gezorgd hebben natuurlijk. De foto’s komen van de vorige HPS-ronde. Drie soortjes die mij wel kunnen bekoren. De Kamastronica is als twee druppels met Girl Scout Cookies, zelfde geur en smaak en even zwaar stoned, een toppertje!

De Cheese is heel zoet en rookt hemels, ik hou er iedere ronde niet voor niks wat kaasjes in. Dit is immers is
altijd al een van mijn persoonlijke favorieten aller tijden. Last but zeker en vast not the least: Super Lemon Haze. En lemon is die oh jawel! Die was het wachten echt wel waard ook de voorbije ronde (10 weken).

Tot volgende week weer growers. Keep them green and don’t forget to smoke & toke!

Pothead Sativa King

(advertenties)