(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Beste Muna, ik heb een paar zaadjes gehad van een vriend om deze zomer buiten mee te kweken. Ik blow graag, maar ben niet echt een kweker en weet ook niet waar ik zo 1, 2, 3 goede voeding of voorbemeste grond zou moeten kopen. Kan ik niet met gewone potgrond kwekenen verder niets? Groeten van Wim. 

Hoi Wim, natuurlijk kan dat. Maar het is zeker niet aan te raden. Wiet is in principe een onkruid dat van nature weelderig groeit. Maar het is wel zo dat je eruit haalt wat je er ook in stopt. Als je niet veel aandacht aan je planten besteed en kweekt met alleen wat potgrond van de supermarkt, verwacht dan niet dat ze veel op zullen brengen.

Ik zou je adviseren om wat kweekkennis op te doen, wat dat betreft ben je hier op RollingStoned aan het juiste adres. Als je meer leert over kweken in het algemeen, kom je er snel genoeg achter hoe het het beste kunt kweken. Het hoeft helemaal niet duur te zijn als je daar mee zit, zeker niet als je van plan bent buiten te kweken. En een goede oogst is dan zeker mogelijk.

Veel succes Wim, maak er een mooie zomer van.

(advertenties)