(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Iedereen zit maar een beetje thuis te koekeloeren door de corona pandemie en de daardoor opgelegde lockdown beperkingen. Naar het schijnt is heel Nederland daardoor fanatiek aan het klussen en verbouwen geslagen. Héél Nederland?

Nee, in Lisse – bekend van de bloembollen – woont iemand die geen zin had om zijn woning opnieuw te gaan behangen. In plaats daarvan investeerde de bewoner in een andere, heel fijne hobby…

Burgerverraad en politiebezoek

Afgelopen dinsdag echter, werd de ijverige binnenhuistuinder aan het Rembrandtplein wreed wakker uit zijn droom. De politie! Die komen meestal niet bij je binnen om de weg te vragen. Integendeel, ze kwamen om hem (of haar of het) van zijn groene hobby te beroven. Officieel heet dat ‘hennepkwekerij oprollen’, maar hoe je het ook noemen wilt, feit is dat er op deze treurige dinsdag in Lisse 410 dames een voortijdige en zinloze dood sterven. Terwijl ze al behoorlijk in de bloei stonden. En dat dan natuurlijk allemaal weer dankzij een melding bij Meld Misdaad Anoniem. Bah.

Zodoende kan de bewoner na zijn gedwongen bezoek aan het politiebureau alsnog richting de bouwmarkt voor een lading behangpapier en lijm, aangezien de flatwoning finaal gestript is door een wat de politie ‘gespecialiseerd bedrijf’ noemt. Wietslopers dus. Bah bah bah.

(advertenties)