(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nog even hij rookt hem ook vast voor je op! Hoewel… het kán natuurlijk best handig zijn om een grinder te hebben die jointjes voor je draait. Als je net een spannende film aan het kijken bent bijvoorbeeld, hoef je die niet te pauzeren. Hoe dan ook, de eerste grinder die volautomatisch joints draait is een feit, en dit is ‘m!

Jawel, ’s werelds eerste volautomatische grinder die niet alleen wiet maalt maar ook meteen een joint voor je draait is een feit. Het project werd bekostigd met een succesvolle crowdfunding campagne op Indiegogo en is inmiddels te koop. Het slimme apparaatje maalt je wiet fijn en draait daarna in luttele seconden een joint voor je. Dat wil zeggen, hij vúlt een kant en klare cone voor je maar dat is nog steeds ontzettend veel meer dan onze grinder kan.

OTTO

De OTTO grinder, zoals die officieel heet, is – hoe kan het ook anders tegenwoordig – van Amerikaanse makelij. Of het ding ook naar Europa gaat overwaaien is de vraag want doorgaans draaien we hier toch veel mooiere jointjes dan de Amerikanen, en houden we waarschijnlijk ook wel van het hele ritueel.

De OTTO Grinder is een elektronische wietmolen die komt met een glazen houder waar precies een conisch gevormde jointhuls in past. Om het apparaat een joint te laten draaien vul je hem met wiet en zet je hem op de glazen standaard die je vult met met een cone. Een druk op de knop en OTTO gaat aan het werk; smart technologie zorgt ervoor dat je wiet perfect gemalen wordt, en rechtstreeks in de jointhuls tercht komt. Kijk anders even naar de OTTO in actie, dan snap je meteen wat we bedoelen.

Zou jij een grinder in huis halen die het jointjes draaien voor je uit handen neemt? OTTO kost 129 dollar.

(advertenties)