(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Drugs roepen over het algemeen negatieve associaties op maar er zijn drugs die goed voor je zijn. Cannabis, mits je het op de juiste manier gebruikt en niet misbruikt, is daar een goed voorbeeld van. Maar er zijn meer drugs die goed voor je zijn; zogenoemde noötropica zoals IQ+ waar je misschien wel een beetje intelligenter van wordt. 

Je hebt slechte drugs zoals drank, speed, coke, crack en heroïne maar er zijn ook goede drugs. Deze worden  noötropics genoemd en hebben alleen een positieve uitwerking en kennen geen negatieve bijwerkingen. Cannabis zou je wellicht ook een noötropica kunnen noemen, mits je het op de juiste manier gebruikt en niet misbruikt. Maar wat zeker een noötropica is, is Sirius’ IQ+, een veilig, gezond en 100% plantaardig voedingssupplement dat speciaal ontworpen is ter ter ondersteuning en verbetering van de cognitieve functies.

Noötropica

Noötropics zijn veilige middelen zonder negatieve bijwerkingen, die de grenzen van het menselijke kunnen een beetje verleggen. Je wordt er om de waarheid te zeggen niet daadwerkelijk slimmer van maar ze kunnen de hersenen wel soepeler laten werken. Daardoor reageer je bijvoorbeeld sneller of gevatter of kun je dingen beter onthouden of oproepen. Uiteindelijk kan het cognitieve functies zoals je leervermogen tevens blijvend verbeteren.

Er bestaan chemische noötropics, de zogenaamde (en mogelijk gevaarlijke) researchchemicals waarmee ze in Silicon Valley, Californië, USA graag experimenteren maar er zijn ook noötropics van moeder natuur. Dit zijn kruiden en plantenextracten die het vermogen hebben om allerlei lichamelijke functies te verbeteren. Sirius’ IQ+ is een formule op basis van zulke kruiden en planten, die speciaal ontworpen is om je brein een boost te geven.

Een beetje slimmer met IQ+

IQ+ is een veilige en volledig natuurlijke oppepper voor je brein. Het bestaat uit een aantal bijzondere plantenextracten die een synergetische combinatie vormen, zodat je het maximale uit je hersenen haalt. Rhodiola rosea, Bacopa monnieri en Griffonia simplicifolia met L-theanine en natuurlijke coffeïne zijn enkele van de ingrediënten.

Rhodiola rosea gaat onder meer angst, vermoeidheid en depressie tegen. Bacopa monnieri wordt ook wel het alzheimerplantje genoemd en is het meest krachtige en effectieve zenuw en hersentonic in de Ayurvedische geneeskunde. Griffonia simplicifolia is een bron van 5-HTP en helpt bij het aanvullen van je voorraad serotonine. L-theanine zorgt voor ontspanning terwijl natuurlijke coffeïne je scherp en alert houdt.

Griffonia simplicifolia-extract en Piper nigrum verhoogt de opname en de synergetische werking van de andere ingrediënten in IQ+. Gebruik het tijdens stressvolle periodes zoals tijdens je examens of bij een sollicitatie of boost gewoon je brein zodat je in het dagelijkse leven wellicht net even een beetje slimmer overkomt. IQ+ werkt ook zeer goed tegen een kater en heeft tevens een preventieve werking want het maakt de hersenen weerbaarder tegen de gevolgen van ouderdom.

Eén capsule IQ+ per dag is genoeg. Neem ze met voldoende water of een sapje maar gebruik het niet tijdens de zwangerschap. Het kan tevens de werking van geneesmiddelen of de anticonceptiepil nadelig beïnvloeden. Raadpleeg in geval van twijfel een arts.

Een potje ‘kunstmatige intelligentie’ bevat 15, 30 of 60 capsules en kost respectievelijk € 9,99 €19,95 of €39,95. Bestellen doe je op Sirius.nl

[Openingsbeeld: AlexLMX, Shutterstock]
(advertenties)