(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ken je nog iemand zónder grinder? Tag hem of haar dan onder dit artikel of onder deze post op Facebook en wellicht wint diegene dan wel één van de luxe houten grinders van Grasscompany.com. Deze online aanbieder heeft namelijk de grootste collectie aan luxe en unieke handgemaakte houten en stenen grinders. 

De grinder is een onmisbaar en zeer persoonlijk stukje gereedschap voor cannabisliefhebbers. Zeker als je graag moderne en potente wietsoorten rookt die goed gedroogd en gecured zijn, kun je eigenlijk niet zonder een goede wietmolen. Tussen je vingers verbrokkelen is dan geen optie; het zorgt ervoor dat er meer cannabinoïden aan je vingers blijft plakken dan er in je joint, bong of pijp terecht komt. Helemaal wanneer je je wiet liever verdampt dan rookt is het belangrijk om het goed te vermalen, zodat het gelijkmatig verhit en verdampt wordt.

Handgemaakte grinders

Goed, hopelijk hoeven we jou als regelmatige CNNBS bezoeker ook niet meer te overtuigen van het nut van een degelijke grinder. Maar misschien kén je wel iemand zijn wiet nog steeds met de hand verbrokkelt. Help diegene dan aan een luxe houten of stenen grinder van Grasscompany.com. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hem of haar te taggen onder dit bericht of onder de post van dit bericht op de CNNBS Facebook pagina.

Je doet je Facebook vriend of vriendin daar zo goed als zeker een groot plezier mee want de houten en stenen grinders van Grasscompany.com zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en dus is iedere grinder uniek. De collectie is trouwens ook nog eens de grootste van heel Europa dus de kans dat je iemand tegenkomt met hetzelfde model is erg klein.

Hoewel de grinders met de hand gesneden zijn uit oersterk Indisch ijzerhout en speksteen (of een combinatie daarvan), zijn ze aan de binnenkant voorzien van vlijmscherpe metalen tanden die met gemak door de meest potente wiettoppen malen. Of zoals Beyoncé het in Drunk in Love stelt: “Grainin’ on that wood, 
grainin’-grainin’ on that wood!”  Ahum… Sommige van de grinders hebben verder een ingebouwde zeef om trichomen op te vangen zodat je van tijd tot tijd kunt genieten van heerlijke kief.

Winnen

Van Grasscompany.com mogen we drie van de unieke houten grinders weggeven. Een kleine, een medium en een large grinder. Laat je door een van je beste Facebook vrienden taggen om er zelf kans op te maken, of gun een ander de kans op een van de handgesneden wietmolens. Elkaar taggen kan natuurlijk ook maar dan moeten jullie zelf maar uitvechten wie de grinder uiteindelijk krijgt. Taggen doe je onderaan dit bericht of onder de post van dit artikel op onze Facebook pagina, en kan tot en met vrijdag 13 juli 2018.

Update 17-07-2018: De winnaars zijn bekend. Nathalie Wijwiol, Jeroen Tervo en Jimmy van Engelen van harte gefeliciteerd! Jullie krijgen van Grasscompany.com persoonlijk bericht via Facebook.

(advertenties)