(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie overweegt om jointjes met of zonder tabak voor een degelijke verdamper te verruilen, kan dat niet beter doen dan met de klassieke Volcano verdamper. De Volcano is namelijk de beste en degelijkste verdamper die er is, en daarom ook de eerste keus voor coffeeshops. Wie desondanks nog twijfelt kan hem nu ook huren, en als ie bevalt mag je hem houden, mooie deal toch!

Het is echt waar, als je een keer aan de klassieke Volcano hebt gezogen, dan wil je eigenlijk geen andere verdamper meer. Het apparaat is een zeer knap staaltje Duitse degelijkheid van het merk Storz & Bickel, dat al zeker tien jaar domineert. Niet alleen in coffeeshops maar met name ook onder medicinaal gebruikers van cannabis. De Volcano is dan ook als enige verdamper goedgekeurd voor medicinaal gebruik. Lees onze productbespreking van de onlangs verschenen Volcano Hybrid.

De ballonnen zijn handig in gebruik en hygiënisch dankzij het Easy Valve mondstuk. Je kunt er heerlijk mee op de bank zitten en ongestoord dampen. Zonder dat je hoeft te klooien met een heet apparaat in je handen, dat je om de paar haaltjes Omdat de ballon gevuld wordt met zo’n 8 liter damp, bevat het zowel de meest smaakvolle damp als de laatste damp van je cannabis, die doorgaans wat minder smaak heeft. Iedere haal smaakt hierdoor lekker, en niet alleen de eerste halen, zoals bij kleinere draagbare verdampers.
Door zijn ruime formaat en gulle kruidenkamer kun je veel cannabis in de Volcano kwijt, en hoef je ook niet bang te zijn dat je wiet (of het apparaat zelf) te heet wordt. Het rendement van je wiet ligt zo’n 3 tot 4 keer hoger dan bij roken, dus je hebt de verdamper snel terugverdient.

Huur een Volcano, en hou ‘m als die bevalt

Er is eigenlijk maar één nadeel aan de Volcano, en dat is dat ie met zo’n €300,- best een prijzige verdamper is. De oplossing is wellicht om de verdamper eerst even een weekend of weekje te huren, zodat je weet wat je koopt. Een Volcano huren kan tegenwoordig namelijk ook, en wel bij het Nederlandse bedrijf DutchGrowTech.nl. Leuk voor een feestje of evenement (als dat straks weer kan), of gewoon voor jezelf.

Je betaalt dan de huurprijs plus een borg van €250,-. Na retourneren krijg je je borg weer netjes teruggestort. Tenzij de Volcano zó goed bevalt dat je hem graag zou willen houden. Je stuurt het gehuurde exemplaar dan terug naar DutchGrowtech, en krijgt een geheel nieuwe daarvoor in de plaats.

Huren kan zogezegd op DutchGrowTech.nl. Voor €45,- heb je het apparaat 3 dagen en voor €75,- heb je hem een hele week. Standaard krijg je bij de huur ook een gratis nieuwe ballon die je vanwege de hygiëne ook mag houden. Klik op de banner hieronder om direct naar DutchGrowTech te gaan.

(advertenties)