(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Met veel tromgeroffel en trompetgeschal maakt de ons volslagen onbekende club Recreatie Midden-Nederland bekend dat ‘hun boa’s’ erin geslaagd zijn een wietplantage te ontmantelen. Dat gebeurde in de vrije natuur nabij Loosdrecht. Maar als je de foto’s ziet, betreft het niet bepaald een wietplantage… eerder een totaal onschuldig hobbykweekje, dat desalniettemin bruut vermoord wordt!

 

Oorlog in Loosdrecht

Het blijft enerzijds dieptriest en anderzijds dolkomisch als je ziet hoe half ambtelijk Nederland zijn best doet om mee te helpen in de war on drugs. Want ook deze Loosdrechtse overwinning in de Hollandse Hennepoorlog zal ons land vele malen veiliger maken, nietwaar?

Nou nee. Niet echt nee. Het zijn godverdomme een paar plantjes in een paar potten in het bos. Meer moet je er echt niet van maken, laat staan dat je deze onzin van hashtags als #wietplantage voorziet, zoals de dappere dodo’s van Recreatie Midden-Nederland – wat de fok is dat eigenlijk?! – doen op hun Facebook:

Bah bah. Maar zolang onze overheid ons glashard voorliegt over wiet en zij politie en justitie opdracht geeft om op wiet te blijven jagen als ware het Islamitische Staat zelve, zolang zal dit soort waanzin blijven voorkomen. Wij moeten er spontaan van kotsen, en daarna gaan we opzoeken wat dat Recreatie Midden-Nederland in duivelsnaam is…

(advertenties)