(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Soms kan het best lekker zijn om even helemaal off the grid te gaan als je knetterstoned bent. Gewoon languit als een leeggezogen zombie iets ontspannends over je heen laten komen. Hersenloos entertainment waarbij het fijn chillen is.  Heel fijne relaxatie in beelden voor iets te ver doorgeschoten stoners. Kortom, deze 5 geweldige YouTube plekjes – van NASA earth live stream tot grappige chick die dronken klooit in de keuken – bieden je nou precies dát!

Fijn hersenloos YT-kanaal #1: Corgi Orgy

Wellicht weet je niet 1-2-3 – en al helemaal niet als je de aardse atmosfeer inmiddels via je THC drietrapsraket hebt verlaten – wat een corgi is. Welnu, dat is een hond. Niet zomaar een blaffende viervoeter, maar naar verluidt een heuse afstammeling van de honden die de Vikingen mee hadden genomen naar Engeland toen ze daar min of meer de baas waren.

Bij een YouTube-pagina met de veelbelovende naam ‘Corgi Orgy’ verwacht je wellicht heel spannende dingen, tegen het dierlijke genot aan schurkend. Nou ja, je ziet in elk geval veel corgi’s dat is zeker. Of zoals reaguurder CrazyBarks het al zeven jaar geleden – de tijd vliegt nu eenmaal wanneer knetterstoned – bij de comments van de bijna één uur durende corgi-orgie stelde: ‘Simply amazing… and a waste of time… but seriously, who could LIVE without this?’

Fijn hersenloos YT-kanaal #2: My Drunk Kitchen

Hannah Maud Hart is een Amerikaanse internetpersoonlijkheid, komiek, auteur en actrice. Ze staat bekend om haar hoofdrol in My Drunk Kitchen, een wekelijkse serie op YouTube waarin ze iets bedwelmd kookt. Aldus de al- en betweters van Wikipedia over de 35-jarige kwebbelkous die je zonder moeite door je allerstonedste uurtjes van de nacht sleurt.

De ene keer denk je tijdens het kijken: verdomme dat ga ik nu ook fixen in de keuken, de andere keer denk je: bah, geef mijn portie maar aan een corgie-orgie! Kortom, de keukenavonturen en de daaruit voortrollende gerechten van Hannah en gasten zijn net zo onvoorspelbaar als de twitterberichten van Elon Musk – en dat al sinds 2011. Smerig grappig, dat is het.

Fijn hersenloos YT-kanaal #3: Electric Sheep in HD

Schaapjes tellen voor als je niet kan slapen, wie is daar niet ooit mee voor de gek gehouden als kleine jongen/meisje/X? Voor volwassen geworden schapentellers en andere compleet van de wereld afgeblowde lotgenoten, is er dit fraaie iets meer dan drie uur (!) durende non-spektakel als meer dan schrale troost.

De volledige titel van het inmiddels toch mooi al bijna 12 miljoen keer bekeken YouTube kijk- en luisterdingetje luidt: ‘Electric Sheep in HD (Psy Dark Trance) 3 hour Fractal Animation (Full Ver.2.0)’. Dus dan weet je het wel weer; deze kost is  geschikt voor pillenpoppers, paddopeuzelaars en de volhardende wietrokers tegelijk, ook al is het op de naakte keper beschouwd niet heel erg veel meer dan een trippende screensaver. Zal je altijd zien hè? Maar zoals een of andere opa al zei: kijk een koe niet achteraf in de kont want dan zit je subiet onder de stro…

Fijn hersenloos YT-kanaal #4: NASA’s livestream van de AARDE

Dit is echt een oneindig leuke topper in het genre van de zone out-filmpjes, mede omdat het ook echt eindeloos duurt – of in ieder geval toch net zolang als dat de aarde draait. Nee, om nu geen gelul in de ruimte te verspreiden moeten we ook helemaal 100% correct zijn: zolang de aarde én het ISS – het internationale ruimtestation – draaien. Je weet het niet met die Poetin op oorlogspad namelijk, hij heeft al gedreigd om het ISS te laten neerstorten op Europa of de VS om ons te vergassen verrassen.

Terug naar leukere dingen, zoals dus deze webcam die vanuit het ruimtestation 24/7 beelden streamt van onze bloedeigen aardbol. Fascinerende en rustgevende beelden tegelijk levert de ISS High Definition Live Streaming Video of the Earth. Komt gratis en voor niks ook nog eens met een ISS Tracker, waarop je kan zien waar dat ruimtestation op dit moment hangt, nou ja hangt, het schijnt met 28.000 km/u in een baan om onze planeet te razen maar daar merk jij thuis op de bank verder niets van als het goed is.

En denk niet dat jij Gekke Henkie bent als je zo stoned als een psychonaut inschakelt op de website van NASA. Nee, bijna een half miljard aardlingen gingen jou reeds voor!

Fijn hersenloos YT-kanaal #5: Cachemonet

We sluiten inmiddels zo murw als een smurf af met iets wat we zelf eigenlijk niet eens helemaal kunnen begrijpen. Maar hé, is dat niet half de essentie van te high/stoned zijn? Dat je komt waar nog nooit iemand voor jou geweest is, en dat allemaal zonder überhaupt van de bank of het bed af te komen! Man, wat kan wiet toch geweldig zijn bij het juiste overmatige gebruik ervan.

Maar zonder dollen, want 1 april ofwel grapjesdag was vorige week nietwaar, dit is zo’n beetje het vreemdste wat je een door THC overprikkeld brein kunt laten zien. We doen niet eens een poging om het voor je te vertalen, dit is wat de makers er zelf over te melden hebben voordat je gaat kijken:

[openingsbeeld: tuzudesign/Shutterstock]
(advertentie)