(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het zal je wellicht verbazen, maar hennep is binnenkort ook in de coffeeshop te koop. Als biologisch afbreekbaar plastic welteverstaan. Ondernemer, voorvechter van legale wiet, en coffeeshophouder Nol van Schaik brengt namelijk biologisch afbreekbare jointhulzen op de cannabismarkt. 

Nol heeft een grote liefde voor cannabis, hennep en het milieu en snapt dat er een grote toekomst voor milieuvriendelijke producten van hennep in het verschiet ligt. In samenwerking met het Duitse bedrijf Cannaparts levert hij met zijn bedrijf Gagatrading jointhulzen aan coffeeshops. En straks misschien ook wel aan de Spaanse Cannabis Social Clubs, want de jointhulzen werden afgelopen weekend bekroont op de Expo Grow cannabisbeurs in het Spaanse Irun.

11209674_10204942157213980_8026263282572513075_n

Trotse hennep-ondernemers Pit Demmer (Cannaparts) en Nol van Schaik (Gagatrading) Happy hippies!

Sky the limit

Jointhulzen zijn niet de enige biologisch afbreekbare hennepproducten die Gagatrading en Cannaparts nu al maken, de mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. In principe kun je alles wat van plastic is, namelijk ook van hennepplastic maken. En dat was dan ook meteen reden voor de beursorganisatie om Nol en zijn partner in crime Pit (Cannaparts) te vragen om volgend jaar de productie van de consumptie-tokens en drinkbekers voor hun rekening te nemen.

 

En zo kan het dus zomaar zijn dat je je voorgedraaide joints binnenkort in een biologisch afbreekbaar jointhulsje mee naar huis krijgt. Mocht dat niet het geval zijn, vraag je favoriete shop dan om eens aan het milieu te denken. Ze kunnen uiteraard altijd contact opnemen met Gagatrading voor meer informatie.

(advertenties)