(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Je kunt wel merken dat de lente begonnen is want we hebben de zomer in ons bol. Niets is leuker in de zomer dan buiten je eigen wiet kweken natuurlijk, maar een verfrissend drankje gaat er ook wel in als het zonnetje lekker schijnt. En wat is er dan lekkerder dan een ijskoud …wietbiertje?!

Voor cannabisliefhebbers is een joint of verdamper waarschijnlijk aanlokkelijker dan een biertje, maar de twee kunnen ook uitstekend samengaan. Bier wordt immers gebrouwen met hop, en hop is eigenlijk de enige familie die de cannabisplant heeft. Beide plantensoorten zitten vol met het aromatische terpeen humuleen, en kunnen dus ook prima gebruikt worden als smaakmaker voor een heerlijk biertje.

Geen THC, wel een heerlijke wietsmaak

THC zit jammer genoeg niet in het wietbier, of beter gezegd het Cannabis Beer by Haze en het Cannabis Beer Sativa. De bieren zijn nieuw (en kennelijk al bekroond) en worden gebrouwen in cannabishoofdstad Amsterdam, door Multitrance Original Amsterdam. Het spraakwater heeft een verassend frisse smaak dankzij het cannabis sativa extract, en een herkenbare cannabis afdronk.

Stronken zul je zogezegd niet van Cannabis Beer by Haze en Cannabis Beer Sativa worden, maar dronken wel. Het bier bevat namelijk wel gewoon 4,9 procent alcohol, dus geniet er met mate van. Het is in ieder geval een fris wietbiertje, en perfect voor een verdiende verkoeling aan het einde van een dag hard werken in de tuin.

100% legaal

Cannabis Beer by Haze en Cannabis Beer Sativa zijn gegarandeerd vrij van THC dus je hoeft niet te hopen dat je er high van wordt. Het is hypocriet maar dit cannabis-gerstenat is daarom wél weer gewoon 100% legaal in de Europese Unie, en heeft alleen de smáák van cannabis. De bieren zitten verpakt in lekkere grote halve liter blikken, dus je kunt er lang van genieten. Een blik kost je €2,95 en bestellen doe je op Apollyon.nl.

(advertentie)