(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hé jij daar! Heb je nou nog steeds geen bong? Nog afgezien van het feit dat je wiet met een bong lekker puur rookt – en dat een stuk beter voor je is – ben je met een bong je zo’n beetje het snelst op de juiste hoogte. Maak je niet al teveel zorgen als je er nog steeds geen hebt, er is namelijk een bong voor iedere long 😉

bongEen bong is een serieus stuk blowersgereedschap. Hier op het RollingStoned hoofdkwartier is de bong dan ook zonder meer een favoriet. Als inspiratie benodigd is, is de bowl van onze bong snel gevuld en nog sneller weer leeg gerookt. Met een bong ben je ontzettend snel ontzettend high, ideaal voor een snelle sessie voor het slapen gaan of als je even een momentje voor jezelf wil pakken.

Dat je met een bong zo lekker snel op de juiste hoogte bent, komt vooral door de manier waarop je hem rookt. Met bongs zuig je namelijk een reservoir vol, dat je in één keer weer leegzuigt – BAM. Hoe groter de bong dus, hoe stoneder je ervan zult worden.

Je hebt bongs in allerlei maten, vormen en vooral prijzen. Beroemde rappers als B-Real van Cypress Hill tellen zo even 10 ruggen neer voor een kunstig geblazen Excalibur, maar de meesten van ons hebben een iets kleiner budget beschikbaar. Op Grasscompany.com vind je een grote keus aan uitstekend betaalbare glazen bongs, van zo weinig als 6,50 tot maximaal 49,95 euro. Dan kun je nog eens een bongetje breken!

Beaker Boost Bong

Een model met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding vonden wij in de Beaker Boost Bong van 31,50 euro. Een geheel uit 5 millimeter dik gehard glas vervaardigde bong in de vorm van stoer laboratorium glaswerk. De Boost Bong heeft een hoogte van 44 centimeter en een diameter van 5 centimeter, volume genoeg dus om je longen in te zuigen. Het verbindingsstuk is een 18 mm glas op glas verbinding zodat je de bong ook nog eens met andere bowls kunt gebruiken. Een uitstekende keus voor iedere long met hoge verwachtingen en een kleine portemonnee!

[Openingsbeeld: softRobot, Shutterstock]

 

(advertentie)