(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Grizzly Guru is een veelzijdige verdamper voor een bescheiden prijs van Canadese makelij. De verdamper valt op omdat hij naast wiet, ook e-liquids en concentraten verdampt. En dan dus niet via zo’n concentraten pad in de kruidenkamer maar in een volwaardige keramieken atomizer voor concentraten.

Guru is een nieuwe verdamper van de Canadese producent Grizzly die alles verdampt van wiet tot e-liquids en concentraten, en toch maar €69,99 kost. Een bijzondere prestatie wanneer je je bedenkt dat deze verdamper geen gebruik maakt van een simpele meegeleverde pad voor concentraten, maar een volwaardige atomizer bevat. Hoe de Canadezen dat voor elkaar hebben gekregen? Door gebruik te maken van universeel 510 schroefdraad en drie verschillende opzetstukken op één batterij.

3 in 1

De Grizzly Guru verdamper bestaat eigenlijk uit een batterij en verschillende opzetstukken. Voor wiet gebruik je het keramische verwarmingselement met volledig glazen luchtpad, dat tevens als mondstuk fungeert. Onder het mondstuk bevindt zich de kruidenkamer, welke je gemakkelijk vult met een meegeleverd trechtertje.
Wil je liever een e-liquid verdampen, dan kan dat met het tweede mondstuk dat een reservoir voor e-liquids bevat. Deze schroef je overigens met een standaard 510 schroefdraad op de Guru, wat deze verdamper compatibel maakt met andere e-sigaretten.

Het derde mondstuk bevat een atomizer van keramiek en is speciaal bedoeld voor gebruik met concentraten. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van een ‘pad’ in de gewone kruidenkamer, raakt die niet verstopt en kun je genieten van echte lekkere ‘dabwolken’.

Grizzly Guru, beer van een vaporizer

Voor een verdamper die nog niet zo gek lang op de markt is, is deze Grizzly Guru wat aan de forse kant. Hij steekt aan twee kanten uit wanneer je hem in je hand houdt. Als je hier geen moeite mee hebt, heb je aan de Guru wel een zeer veelzijdige verdamper tegen de lage prijs van slechts €69,99 euro.

Grizzly Guru heeft een simpel zwart design en een duidelijk OLED scherm aan de voorzijde waarop de temperatuur is af te lezen. Met de plus en min knoppen eronder verhoog of verlaag je de temperatuur in stappen van 8 graden Celsius. Het forse formaat heeft ook voordelen. Guru biedt namelijk ruimte aan een krachtige premium Li-Ion accu waarmee je liefst drie uur achter elkaar kunt dampen.

Om te schakelen tussen wiet, concentraten en e-liquids heeft de Guru twee verschillende opzetstukken. Het ene is de verdamper voor cannabis en andere kruiden, en het tweede opzetstuk bevat een universeel 510 schroefdraad om het e-liquid mondstuk of de concentraten atomizer in te schroeven.

14 mm adapter

Een van de coolste features van de Grizzly Guru, is dat je hem op iedere waterpijp of bong met een 14 mm glas op glas verbinding kunt gebruiken. Zo maak je van een eenvoudige verdamper letterlijk in één handomdraai een water-verdamper. Mocht je geen bong hebben, dan kun je er ook een speciale glazen watertool bij kopen (€39,95).

De Grizzly Guru is voor slechts €69,99 te koop via NamasteVapes.nl. Voor dat geld een zeer veelzijdige verdamper die zo’n beetje alles verdampt wat de moeite van het verdampen waard is. Hij is een beetje aan de grote kant maar je weet wat ze zeggen: wie het grote niet eert, is het kleine niet weert…

(advertenties)