(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Planten groeien eerst en bloeien pas later. Wellicht denk je dat bloei met name belangrijk is voor de oogst maar het is juist de groeifase waarin een plant de basis voor een grote opbrengst legt. Goed groeien is dus net zo belangrijk en gaat het best met een groeilamp zoals de SolarSystem 550 VEG, die nu ook nog eens 30% goedkoper is!

Kweek je nog steeds hele rondes met één en dezelfde led of HPS kweeklamp? Dan is er ruimte voor verbetering tijdens de groeifase. In de groeifase legt een plant de basis voor een goede oogst, en een speciale groeilamp kan daarbij ontzettend helpen.

Jawel, licht is ook in de groeifase gewicht. Een plant die in de groeifase mooie dikke stammen en grote bladeren aanmaakt, kan daarmee in de bloeifase meer licht in energie omzetten voor de topontwikkeling. De juiste kleur licht zorgt ook voor een mooie stammen en daarmee een snelle gezonde sapstroom. Blauw groeilicht houdt stammen kort, stevig en efficiënt. Dit alles kan in de bloeifase bijdragen aan een mooi oogstgewicht van meer dan een gram per Watt. Vraag dat maar aan Dokter Groen!

 

SolarSystem 550 VEG

De SolarSystem 550 VEG is zo’n speciale kweeklamp van California Lightworks, speciaal voor de groeifase van planten. De hoge ratio aan blauwe ten opzichte van rode leds zorgt voor een blauw kleurenspectrum zoals de zon ook in het voorjaar produceert. Dit is optimaal voor groeiende planten en zorgt voor een snelle ontwikkeling, goede wortelgroei, stevige stammen en supergrote bladeren om iedere lichtstraal mee op te vangen.

California Lightworks produceert de SolarSystem kweeklampen en is A-merk op het gebied van gespecialiseerde hoogwaardige leds. Kweeklampen die opvallen door hun degelijke design en uitstekende prestaties. Alleen de beste led diodes van Osram zitten in de SolarSystem kweeklampen verwerkt, om het optimale licht voor stekken, zaailingen, moederplanten en planten tijdens de groeifase te produceren.

30% korting + €100,- aan zaden!

De SolarSystem 550 VEG is geknipt voor het gebruik in hobbymatige kweekruimtes. Met een werkelijk verbruik van 400 Watt, en de prestaties van een 600 Watt Metaal Halide, is het de ideale groeilamp voor iedere kweker die met een 600 Watt HPS kweekt. Niet alleen bespaar je 200 Watt aan energie tijdens de groeifase, planten kunnen zich door de optimale lichtkleur ook nog eens veel beter ontwikkelen.

Met een levensverwachting van meer dan 50.000 branduren en een vijfjarige garantieperiode is de SolarSystem 550 VEG een koopje. Helemaal omdat Crazy-Leds.com tot en met 11 oktober 30 procent korting op de groeilamp geeft! Tijdelijk kost de speciale groeiled niet €899,- maar €629,- euro, en daar krijg je dan ook nog een voucher bij ter waarde van €100,- voor zaden!

(advertenties)