(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Waarin kun je cannabis beter bewaren dan in… precies CANNABIS! Nou ja, een prachtige houten rolling box genáámd cannabis om precies te zijn. Vakkundig versierd met ambachtelijk houtsnijwerk en in dikke gouden letters voorzien van het woord cannabis, laat de rolling box niets te raden over de inhoud.

De tijd waarin je wiet in onopvallende, als wasmiddel of groothoeklenzen vermomde stashboxen moest verstoppen is voorbij! Cannabis is een roesmiddel om trots op te zijn; de plant kent vele lichamelijke en mentale gezondheidsvoordelen, je wordt er niet asociaal van en krijgt er ook geen kater van. Dat bewaar je dus gewoon op de salontafel en pontificaal in een mooie box die ervoor gemaakt is.

Cannabis rolling boxen zijn voorzien van meer dan genoeg vakken om al je wiet (hoewel..), je grinder, tips, een aansteker en wellicht tabak netjes te ordenen. Voor vloeitjes is er een speciale houder in het deksel gemaakt zodat je daar nooit naar hoeft te zoeken. Na het draaien van een joint, stamp je hem aan met de meegeleverde houten aanstampstok.

Meten met drie maten

Er zijn drie verschillende maten en de rolling boxen zijn in het bijzonder ook geschikt als cadeau voor je maten. Voor de prijs hoef je het niet te laten want je hebt al een cannabis rolling box voor 15 euro. Voor dat geld kun je hem meteen vullen ook. Met een mooie nieuwe grinder met tanden van metaal of beter nog: een voorraadje CANNABIS!

Cannabis rolling boxen koop je vanaf 15 euro. De kleinste rolling box is 15 x 10 x 5.5 cm, de middelmaat is 20 x 12.5 x 7 cm en de grootste cannabis rolling box is 22.5 x 14.5 x 7 cm. Je bestelt ze via deze link op Azarius.nl, dé one-stop head-, smart-, verdamper-, lifestyle en seedshop.

(advertenties)