(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bedrijven pakken flink uit op Cannabis Bevrijdingsdag aanstaande zondag in het Flevopark! Konden we gisteren al melden dat je voor gratis goodies en zaden bij de stand van DHS moet zijn, maakt Growers Choice het vandaag nog veel mooier. Ze geven niets minder dan 1000 wietzaden en voedselpakketten weg.

Mocht je nog twijfelen over je plannen aanstaande zondag, dan kun je daar nu mee ophouden want er zijn redens genoeg om naar het Amsterdamse Flevopark te komen en Cannabis Bevrijdingsdag te vieren. Sowieso kun je er met duizenden andere cannabisliefhebbers genieten van lekkere live muziek en interessante sprekers op het hoofdpodium, alles over wiet leren op de Cannabis Universty, sportief meedoen op de Cannabis Olympics en wiet verdampen in de Vape Lounge.

Gratis wietzaden

De leukste markt van Nederland is natuurlijk de Hennepmarkt op Cannabis Bevrijdingsdag. Zadenbedrijven, headshops en allerlei andere cannabisbedrijven pakken daar letterlijk uit met hun waren. Je vindt er alles wat met cannabis te maken heeft van prachtige bongs tot leuke t-shirts, wietolie, CBD, dab rigs en dus ook 1000 gratis zaden van de specialisten van Growers Choice!

Jawel, wanneer je de stand van Growers Choice bezoekt krijg je een gefeminiseerd wietzaadje met Jiffy Plug om hem in te laten ontkiemen en voorgroeien. Die kun je meteen gratis en voor niets van voeding voorzien met het gratis voedselpakket dat ze ook uitdelen. Een voedselpakket voor planten welteverstaan, of liever gezegd een voedingspakket.

Voedselpakket

Het voedingspakket bevat Soil Booster voeding en NPK voeding die mineralen langzaam aan de grond afgeeft, zodat iedereen ermee kan kweken. Als kers op de wiettaart doet Growers Choice er ook nog een gratis bonusfles Bloom Booster bij.

Nou, als dat niet genoeg redenen zijn om naar Cannabis Bevrijdingsdag te komen weten wij het ook niet meer.

Cannabis Bevrijdingsdag is op zondag 17 juni in het Flevopark in Amsterdam. Kijk voor een volledig programma op cannabisliberationday.org Je vindt Growers Choice samen met tal van andere groene bedrijven op de Hennepmarkt.

[Openingsfoto: shutterstock/ Roxana Gonzalez]
(advertenties)