(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Vanzelfsprekend ga je aanstaande zondag de 17e naar het Flevopark in Amsterdam om Cannabis Bevrijdingsdag te vieren. Vergeet dan niet om een bezoek te brengen aan de stand van Dutch Headshop, die er dit jaar voor het eerst aanwezig is met gratis goodies, wietzaden en demonstraties van de Minigrow: stijlvolle led-kweekkast voor één wietplant.

DHS pakt uit op CBD

De sympathieke mensen van Dutch Headshop waren voorgaande jaren natuurlijk ook al op Cannabis Bevrijdingsdag aanwezig maar voor deze 10e editie van het festival pakken ze extra groot uit. Je gaat dus echt wat missen als je niet even de moeite neemt om hun stand te bezoeken. De online headshop pakt namelijk uit met goodies, wietzaden en demonstreren de unieke, geautomatiseerde Minigrow, een compacte en complete kweekkast voor één wietplant.

Minigrow

De Minigrow alleen is al een uitstekende reden om even over de hennepmarkt te lopen en Dutch Headshop te bezoeken. Dit stijlvolle kweekkastje is ongeveer een jaar geleden op de markt gekomen en is één van de, zo niet dé allerkleinste kant en klare kweekkast van Nederland. Wanneer je hem met eigen ogen ziet kun je niet anders dan enthousiast worden.

De Minigrow growboxen zijn speciaal bedacht om één wietplant, onder perfecte omstandigheden voor eigen gebruik te kweken. Op Cannabis Bevrijdings dag kun je de Minigrow Base bewonderen, dat is de kleinste en nieuwste uit het Minigrow assortiment. De stijlvolle kweekkast is compleet, gemakkelijk te bedienen, veilig en degelijk en duurzaam. Hij bevat moderne led-techniek, heeft een strakke moderne uitstraling en is geschikt om volledig geurloos en in stilte, compleet onder ieders radar je eigen wiet te kweken!

Minigrow Base heeft een interactief touch-screen waarop je eenvoudig een kweekschema instelt en je kweek kunt beginnen. Een automatisch groei-, bloei- en droogschema maakt wiet kweken zelfs voor beginners mogelijk. We kunnen er nog veel meer over vertellen maar kom daarvoor nou maar gewoon naar Cannabis Bevrijdingsdag voor een live demonstratie!

Je herkent de Dutch Headshop stand aan dit spandoek en banners aan beide zijden van de kraam.

Wietzaden voor een selfie

Natuurlijk is de Minigrow niet de enige goede reden op de stand van Dutch Headshop te bezoeken. Er wordt namelijk ook met 1000 gratis aanstekers, 200 grinders, flinke kortingen en 500 wietzaden gesmeten! En hoewel het zondag vaderdag is, zijn moeders natuurlijk ook welkom voor deze gratis meepakkers.

Om kans te maken op een van de 500 doosjes wietzaden van Dutch Headshop hoef je alleen even een selfie maken met de Dutch Headshop kraam of banner erop, en die op Facebook te plaatsen. De huismerk wietzaden zijn speciaal van de beste zadenbanken geselecteerd en een uitstekende keus voor de prijsbewuste kweker. Je krijgt eersteklas wietzaden tegen een aanzienlijk goedkopere prijs omdat er geen kosten worden gemaakt aan reclame en marketing.

Reden genoeg dus om aanstaande zondag naar Cannabis Bevrijdingsdag te komen, en de stand van Dutch Headshop te bezoeken!

[Openingsfoto: Dean Drobot, Shutterstock]
(advertenties)