(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Sorry mensen voor die flauwe kop, das een beetje een running gag hier op de redactie maar het is wel waar; als je binnen of buiten zelf je eigen wiet kweekt kun je eigenlijk niet zonder een goede weegschaal. Kleine precisie weegschaaltjes zijn goed voor het  lichte grammenwerk, grote weegschalen zijn beter voor ‘een onsje meer’.

Maar of je nou grammen kweekt, onsjes of misschien wel kilo’s, de On Balance Fold-A-Bowl kan het allemaal. Dat is namelijk een precisie weegschaal die tot op de tiende gram nauwkeurig weegt, maar tegelijkertijd ook tot twee kilo kan hebben. Hij bevat een uitvouwbare kunststof schaal zodat die kilo’s er ook inpassen én hij is afwasbaar zodat je steeds met een schone schaal kunt wegen. Het is geen goedkope weegschaal maar je hebt geluk want hij is nu afgeprijsd bij Azarius. Je betaalt nu geen €94,50 maar slechts €47,25 euro.

In coffeeshops die wiet ter plaatse voor je afwegen denken we weleens, “zó, dat weegschaalbakje mag ook weleens goed schoongemaakt worden”. Hygiëne is toch ook belangrijk, nietwaar? De opvouwbare kom van de On Balance Fold-A-Bowl kan gemakkelijk in de afwasmachine. Hij is ook gemakkelijk op te vouwen of uit te vouwen wanneer je een onsje meer te wegen hebt. De grapjassen van Azarius schrijven hierover het volgende. “Na gebruik vouw je de kom op zodat je hem makkelijk kwijtraakt.”

Goed, wat kunnen we er verder nog over zeggen? De feiten spreken voor zich; je hebt nu eenmaal vroeg of laat een weegschaal nodig, de On Balance Fold-A-Bowl weegt uiterst nauwkeurig op 0,1 gram en kan tot 2 kilo wegen in zijn afwasbare en uitklapbare kom. Hij komt inclusief 2 AAA batterijen zodat je meteen kunt wegen en er zit drie jaar garantie op. Normaal gesproken kost hij bijna €100,- euro en nu slechts slechts €47,25 euro.

(advertenties)