(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

GG Bongs maakt eersteklas waterpijpen, bongs, bubblers, dab rigs en nog veel meer prachtig glaswerk voor cannabis connaisseurs. Maar van tijd tot tijd komen ze dus ook met ware meesterwerkjes in gelimiteerde oplages op de markt. Wees er dan snel bij want deze juweeltjes zijn uniek in hun soort!

Met het glaswerk uit de gelimiteerde collectie van Grace Glass kun je er bijna zeker van zijn dat je een bong of bubbler in huis haalt die je vrienden in de coffeeshop het water in de mond doet lopen. Neem bijvoorbeeld deze zwarte, op laboratorium glaswerk geïnspireerde bubbler, een elegant kunstwerkje die je zeker in hogere sferen zal brengen!

blackbeaker1

De bubbler heeft een kristalheldere strakke look met subtiele zwarte elementen en bestaat net als al het andere glaswerk van GG Bongs uiteraard geheel uit gehard en hittebestendig borosilicaatglas. De basis wordt gevormd door een wetenschappelijk ogende glazen cilinder van 14 centimeter hoog, een diameter van 6 centimeter.

Deze bubbler komt met een glazen dabnagel en een bowl met twee strakke zwarte handgrepen en is uiteraard bedoeld voor het gebruik van concentraten. Onder aan het luchtkanaal zit een kubusvormige percolator die de rook van je beste BHO of wax in gelijkmatige bubbeltjes door het water heen leidt voor een optimale filtering.

Aan de voorkant van het waterreservoir schittert het Grace Glass logo en aan de zijkant functioneert het in vierkante stijl uitgevoerde mondstuk tevens als handvat voor een goede houvast tijdens honderden heerlijke dabsessies! Geïnteresseerd in dit unieke stukje connaisseurs-parafernalia? Wees er snel bij, hij kost 75 euro maar dan heb je dus wel een vet unieke pijp! Uiteraard verkrijgbaar op GGBongs.com, waar anders?

(advertenties)