(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Van alle hobbykwekers van RollingStoned zijn de toppen van Master Kroblo het meest indrukwekkend. Dat komt natuurlijk door zijn kundige werk maar heeft ook te maken met zijn masterlijke lamp: de Gavita Pro 1000 DE. Goed gereedschap is nog altijd het halve werk.

De verbeterde Gavita Pro 1000 Watt DE lamp is het neusje van de zalm onder de HPS lampen en bieden je volledige controle. Niet alleen door de dimmer die je met een handige draaiknop tussen de 600 en 1150! Watt kunt instellen, maar ook omdat je de lampen middels een centrale controller kunt aansturen. Voor hobbykwekers is het goed om te weten dat je de lampen ook gewoon stand alone kunt gebruiken. De elektronische ballast zit in het complete armatuur verwerkt waardoor aansluiten een fluitje van een cent is. De lampen zijn de professionele standaard in de glastuinbouw en zijn inmiddels ook in Amerika niet aan te slepen.

gavita pro2

Double Ended

De bulbs van de DE lampen van Gavita zien er wellicht wat raar uit wanneer je tot nog toe alleen de gewone peren gewend bent want ze hebben geen schroeffitting, en aan weerszijden een aansluiting die speciaal is ontwikkeld voor de bijbehorende armatuur. De lampen hebben de best mogelijke Actieve Fotosynthese Straling (PAR) van wel meer dan 95% in het eerste jaar van gebruik!

gavita pro4

 

gavita pro5

De professionele lampen van Gavita hebben enorm veel voordelen zoals de volledig gesloten behuizing zonder fans of andere bewegende delen die kapot kunnen gaan. Hierdoor is de lamp ook helemaal stil en ook wordt de ballast nauwelijks heet. De reflector zorgt ervoor dat de lamp meer dan 2 vierkante meter aan tuinoppervlakte effectief kan belichten en de lamp is eigenlijk volledig Plug en Play.

Niet in Nederland, wel in België

Er is eigenlijk maar 1 ding mis met deze krachtige lampen en dat is dat ze voor particulieren uit Nederland niet te koop zijn. Maar gelukkig dus wel in België, waar RollingStoned zoals jullie weten ook veel lezers en fans heeft. Kweek jij voortaan ook zulke toppen?

P1160796

(advertenties)