(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Ja, je leest het goed, er staat Gorilla en geen guerrilla. Het gaat namelijk wel degelijk over Gorilla kweken, dat is hier namelijk sinds kort mogelijk. Wat Gorilla kweken is? Gewoon, het kweken van je eigen planten in de enige oerdegelijke kweektent die je naar behoefte groter en kleiner maakt. 

Gorilla kweektent 1De Gorilla kweektenten staan bij veel kwekers bekend als de beste tenten die verkrijgbaar zijn. Ze zijn namelijk gemaakt van het degelijkste canvas en hebben het sterkste frame. Geen plastic hoekjes dus, maar sterke metalen verbindingen die veel gewicht kunnen dragen. Op de forums zijn ook diverse topics over deze Gorilla kweektenten te vinden en de meeste van deze discussies eindigen met de dooddoener dat het zo jammer is dat ze hier niet te krijgen zijn. En laat daar nu net verandering in gekomen zijn, het bedrijf BestGrowProducts.com heeft de tenten namelijk naar Nederland gehaald, Belgen kunnen uiteraard ook bestellen.

Verstelbare hoogte

Naast de superdegelijke uitvoering, zijn de Gorilla kweektenten als enige kweektenten in hoogte verstelbaar. Scroggen is hierdoor dus overbodig, ook niet als je groter wordende soorten kweekt zoals sativa’s en bepaalde Haze soorten. Elke Gorilla tent wordt namelijk geleverd met een bijbehorende Extension Kit waarmee je de tent gemakkelijk 30 centimeter hoger maakt. Hierdoor zullen planten dus nooit meer in de lamp kunnen groeien, de tent groeit gewoon met de plant mee.

Industriële degelijkheid

Deze tenten oerdegelijk en ideaal voor experts en kieskeurige beginners. Via de doorkijkramen kun je snel in de tent kijken zonder hem steeds te moeten openen. En als je toch in de tent moet zijn dan kan dat van alle kanten want de Gorilla tenten hebben rondom ingangen. Doorgangen voor slangen en kabels zijn op logische plaatsen aangebracht en hebben een dubbele sluiting.

Wat ook een fijne feature is, is het infrarood blokkerende plafond waar deze tenten mee zijn uitgerust. Dit zorgt enerzijds voor een perfecte warmte-isolatie en anderzijds blijf je er mee onder de radar van infrarood detectie apparaten vanuit de lucht.

Samenvattend: Gorilla kweektenten zijn hoger dan andere tenten door de handige Extension Set, het canvas is dikker en steviger dan dat van andere kweektenten. Het frame maakt geen gebruik van plastic hoeken, maar heeft een metalen kliksysteem waardoor ze tot 135 kilo aan gewicht kunnen dragen. Het infrarood-blokkerende dak houdt de oppervlaktetemperaturen laag. Het dichte materiaal en de luchtdichte sluitingen en openingen houden geur en geluid beter binnen.

Ga voor meer informatie naar gorillagrowtent.com. Om vanuit Nederland of België te bestellen ga je naar BestGrowProducts.com

(advertentie)