(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze zijn razend populair bij de moderne druk-druk-druk consument: aan huis bezorgde maaltijdboxen. Maar de staat New York heeft wel een héél aantrekkelijke service; het bedrijf Grace bezorgde een klant daar niet alleen de bestelde snacks maar ook een extra verrassing in de vorm van… zakjes wiet!

Een gegeven paard moet je niet…

Met enige regelmaat berichten wij hier op CNNBS over stomverbaasde mensen die per ongeluk een lading wiet in de schoot geworpen krijgen van de postbode, koerier of pakketbezorger. Wat wij dan nooit goed begrijpen is dat die mensen steevast de politie bellen en hun gratis geschenk van de goden doodleuk afstaan – waarna de shit onherroepelijk en roemloos in de verbrandingsoven eindigt, dat ook nog.

Neem nu Jeanine Mulholland. Deze vast en zeker heel aardige vrouw uit Tannersville, Green County in de Amerikaanse staat New York houdt van snacken, maar dan op een gezonde manier (ja, dat kan ook). Maar niet van shoppen blijkbaar, aangezien ze elke twee maanden een doos met gezonde snacks aan de voordeur laat bezorgen door het thuisbezorgservice Grace.

Snackabonnement

Een half jaar lang is Jeanine heel tevreden over haar snackabonnement. Maar de afgelopen keer gaat het allemaal net even anders. Haar 11-jarige zoon opent de doos van Grace en zegt: ‘Nou, ik denk niet dat dit hier eigenlijk behoort in te zitten!’

Moeder Jeanine is naar eigen zeggen ‘shocked’ als ze de inhoud van de snackbox ziet. ‘Eerlijk waar, ik dacht: oké wat moet ik doen?’ Boven op de normale bestelling liggen diverse gesealde zakjes wiet, zo lijkt het dan toch. ‘Ik knipte de randjes eraf om te kijken of het echt wiet was, en dat was het uiteraard ook’, verklaart de vrouw tegenover de lokale tv-zender CBS6 Albany.

Rara, hoe kan dit?

En zondag of geen zondag, ze belt de State Police. Die onderzoekt momenteel hoe de drugs die haar zoontje ontdekte in de maaltijdbox terecht zijn gekomen. ‘Wij hebben hem voorgelicht over drugs en dat doet de school waar hij naartoe gaat ook. Maar dit was beangstigend’, aldus Jeanine, die van wiet dus duidelijk minder kaas heeft gegeten dan van gezond snacken. Alhoewel, veel gezonder dan wiet snacken bestaat eigenlijk niet….

Hoe dan ook, het grote raadsel is hoe de wiet in die doos terecht kwam? Het bedrijf Graze heeft naar eigen zeggen alle camerabeelden bekeken, en daaruit blijkt dat er aan hun kant in ieder geval niet met de doos is geknoeid.

(advertenties)