(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Triest nieuws mensen. De wereldberoemde zanger George Michael heeft zich tegen ons gekeerd. Was dit Wham!-icoon ooit een boegbeeld voor cannabisliefhebbers wereldwijd, nu heeft hij ‘zijn leven gebeterd’ en de joint afgezworen. Tissues please…

George Michael is niet alleen wereldberoemd vanwege zijn zangkunsten (ahum), maar ook omdat ie in 1998 betrapt werd op sex in een openbaar toilet in Beverly Hills – met een andere man, een seksuele voorkeur die tot dan toe was ontkend door de Brit. Hij kwam echter ook regelmatig in aanraking met de politie door zijn voorliefde voor vrouwen… ofwel de rookbare variant van de cannabisplant! Het leverde hem in 2010 zelfs een gevangenisstraf op van 8 weken, wegens autorijden onder invloed van drugs. Ook mocht hij 5 jaar niet zelf karren van de rechter. Na 4 weken liep de zanger alweer vrij rond overigens.

George Michael in betere tijden: voor een concert in Berlijn in 2011 draait hij een joint met een vriend

George Michael in betere tijden: voor een concert in Berlijn in 2011 draait hij een joint met een vriend

25 joints per dag

Hoe dan ook, de beste man rookte naar eigen zeggen ongeveer 25 joints per dag. Het gerucht gaat dat hij zelfs iemand in dienst heeft gehad wiens enige functie het was de toeters voor George te draaien (wat een wereldbaantje!). Hij verklaarde zelfs in een interview dat “cannabis mij gezond en gelukkig houdt”.

Maar het constante gezeik met de autoriteiten en de celstraf hebben hem nu bekeerd. Hij is ermee gestopt. “Ik heb besloten om mijn leven te veranderen, ik heb al anderhalf jaar geen joints meer gerookt. Die periode in de gevangenis was niet schitterend. Dankzij mijn fans heb ik de moeilijke periode toch overleefd.”

Toevallig een nieuwe cd

Toevallig of niet (niet denken wij), komt deze week een nieuwe cd van George Michael op de markt: ‘Symphonica’. En zouden zijn opmerkingen wellicht verband houden met de marketingcampagne hiervan? Wie het weet mag het zeggen, wij schrijven hem vooralsnog onder voorbehoud af als medestander van de Goede Cannabis Zaak 😉

(advertenties)