(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

In het kader van Dodenherdenking – geintje, heeft er niks mee van doen – presenteren wij je een dappere oma die voor het eerst in haar lange leven wiet gaat roken. Dat doet ze samen met een wat meer ervaren kleindochter, zodat de zaken niet al te zeer uit de bocht gieren.

Overigens gaat oma vooral aan de luchtballon van de beroemde Vulcano vaporizer hangen, maar dat betekent – zoals de kenners onder ons vast weten – dat ze alleen maar heftiger high wordt. En de fameuze munchies leert kennen uit eerste hand.

Afijn, weer zo’n feel good pareltje van CUT, een bepaald niet vergeten YouTube kanaal met 11 miljoen volgers. Gewoon omdat het kan en het zonnetje schijnt, weet je wel… En do try this at the bejaardenhome met je eigen opa en/of oma!

Ondanks de hoge leeftijd van de vapende en blowende oma vindt YouTube het toch nodig om het filmpje van zeven minuten achter een LEEFTIJDSBEPERKING te verstoppen. Wat een zeikerds toch ook, maar klik op onderstaand fragment en kijk bij die schijnheiligen op het platform lekker verder:

(advertentie)