(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Elmo vond dat het na 18 weken wel eens tijd werd om te oogsten, in ieder geval de helft van zijn planten ging dus om. De andere helft, precies 1 plant dus, mocht nog even blijven staan. En dit alles gebeurde voor één keertje onder het oog van een professionele hobbyfotograaf…

Hallo kweekvrienden en vriendinnen!

Ik en mijn dames voelden ons afgelopen week wel heel speciaal. We kregen namelijk bezoek van een professionele amateurfotograaf 😉 voor een heuse fotoshoot! Nou zijn we hier in Sesamstraat natuurlijk wel gewend aan camera’s, maar meestal komen die niet verder dan Ieniemienie en die grote blauwe vogel die hierboven wonen. In ieder geval leuk om eens mee te maken, jullie mogen oordelen of het extra mooie foto’s zijn geworden. Mijn vriendin had de fotoshoot geregeld.

Zoals je kunt zien zijn de toppen al flink rijp, en toen de fotograaf hier na de fotoshoot knetterhigh weer vertrokken was, heb ik de voorste plant dan ook omgehaald. Geoogst dus. Samen met de eerder geoogste toppen uit de tent heeft het mij tot nu toe 90 gram wiet opgeleverd. Helemaal geen slecht resultaat, al zeg ik het zelf. De Horticoled kweeklamp heeft wat mij betreft dus ook wel bewezen dat er goed mee gekweekt kan worden.

Ik ga verder met nog maar 1 plant en dat is ook de grootste van de vier waar ik mee begonnen was. De planning is dat ik ook deze plant volgende week zal oogsten. Ik vind deze kweekronde met 18 weken wel weer eens welletjes. De foto’s hieronder zijn van dag nummer 127, de klok staat trouwens nog altijd op 18 uur. Dit zijn zoals jullie weten namelijk autoflower wietplanten en die hebben geen lichtregime nodig en kunnen dus bloeien onder 18 uur licht.

11147920_747453212020201_1995606118_o

Geniet van de plaatjes, en tot volgende week!

Elmo

(advertenties)