(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Planten voeden die topprestaties moeten leveren kan ingewikkeld zijn, met veel verschillende flessen en componenten in de juiste verhoudingen. En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende voedingsbehoeften in diverse levensfasen van planten. Druid plantenvoeding in poedervorm maakt het een stuk makkelijker, met slechts één product voor de gehele cyclus, ongeacht het medium.

Druid is een nieuwe soort plantenvoeding die gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft. Het merk heeft slechts drie verschillende producten maar in feite heb je daar maar één van nodig. Je hoeft niets te mengen en de voeding is in poedervorm, en wordt dus gemakkelijk door de postbode aan huis bezorgd. Om het helemaal gemakkelijk te maken, kan Druid plantenvoeding op ieder medium en zelfs in DWC hydrosystemen gebruikt worden, en is het goed voor de gehele cyclus van zaadje tot aan de oogst.

Druid Berkana

Van de drie producten die Druid maakt, is Berkana eigenlijk het enige dat je per se nodig hebt. Net als Druids Jera Enhancer bevat Berkana namelijk sporenelementen in de vorm van chelaten, en natuurlijke humus-, algen- en plantenextracten die de opname van water en voeding verbeteren. Jera bevat echter geen stikstof, fosfor, kalium of andere belangrijke mineralen, maar is een 100% biologische plantenverbeteraar bedoeld voor de eerste weken en de spoelfase.

Druid Berkana bevat dezelfde plantenversterkende extracten en sporenelementen als Jera, maar bevat daarnaast ook een NPK mix aan gecheleerde mineralen. Berkana is eigenlijk ook het enige wat je nodig hebt om planten van zaad tot oogst met Druid te voeden. De gecheleerde mineralen komen van natuurlijke bronnen, zoals humus, zeezouten, plantenextracten en oliën uit fruit. Het is een gebalanceerde formule in poedervorm dat alles bevat wat planten nodig hebben, en is zelfs geschikt voor alle planten in elke fase.

All-in-one oplossing

Met Druid heb je dus eigenlijk een all-in-one oplossing voor elke plant in elke levensfase en op ieder medium. Of je nou op aarde kweekt of hydrologisch op kokos, steenwol of helemaal zonder medium in water, Druid kan altijd. Berkana bevat zelfs de nodige magnesium en alleen calcium komt in een aparte verpakking, omdat dat nu eenmaal met de andere elementen reageert. Calcium is dan ook het derde en na Jera en Berkana laatste product dat Druid maakt. Meer dan drie zakjes zul je dus nooit meer nodig hebben om je lievelingsplanten te kweken.

Alle Druid producten bestel je gemakkelijk en snel op Druidnutrients.com. Druid Jera is verkrijgbaar vanaf €39,- (25 gram, goed voor zo’n 500 liter) en Berkana vanaf €20,- (250 gram, goed voor zo’n 250 liter) en een zakje Uruz (calcium) kost je €12,-. Klik hier voor meer informatie over Druid poedervoeding, en voedingsschema’s.

[Openingsfoto (achtergrond): Teo Tarras, Shutterstock]
(advertentie)