(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Iedereen zou een kekke cannabis-outfit moeten hebben voor speciale dagen als cannabisbevrijdingsdag of gewoon een feestje tussendoor. Let wel op want je staat gegarandeerd in het middelpunt van de belangstelling met dit cannabis maatpak; dames werpen zich aan je voeten en heren bieden je gratis joints aan.

Meiden met cannabissokken, een wietlegging of een groen cannabis stoeipakje verbleken wanneer je als kerel in dit superstijlvolle cannabis maatpak aan komt lopen. Je staat gegarandeerd in het midden van de belangstelling en krijgt volop de gelegenheid om je liefde voor cannabis te promoten. Om nog maar niet te zwijgen van alle gratis joints die je aangeboden krijgt.

cannaboss-kostuum-stropdas

Cannabiskleding bestaat anno 2016 echt niet alleen meer uit wietsokken of een verdwaalde legging met wietblaadjesmotief. Voor heren die eens willen opvallen is er dit stijlvolle cannabaas pak. Van binnen gevoerd met een gladde paarse stof en aan de buitenkant bekleed met knalgroene wietbladeren. Het pak bestaat uit een pantalon met colbert en wordt gecomplementeerd met een geweldige groene cannabis stropdas. Uiteraard maak je het geheel zelf af met een dikke blunt in je mondhoek.

We vonden dit groene cannabaas kostuum op Zamnesia.nl, hij kost slechts 69,95 euro. Wees er echter wel snel bij want zelf zijn we ook al druk aan het bestellen!

(advertenties)