(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je kunt als Willie Wortel natuurlijk een grinder ontwerpen met een schenktuitje tegen morsen. Handig, maar het wordt pas echt makkelijk als je je wiet helmaal niet meer uit de grinder hoeft te halen om te roken. Vergeet vloeitjes, tips en losse pijpen want die heb je nooit meer nodig. 

Zo af en toe komen creatieve fabrikanten met spullen op de markt waarvan je denkt, ‘waarom heb ik dit net bedacht?!’ Eenvoud is bij dat soort innovaties meestel de grote kracht en dat is precies wat deze nieuwe aluminium grinder geniaal maakt. De meeste zogenaamde innovatieve grinders richten zich op punten die niet echt verbeterd hoeven te worden zoals het maalwerk of geautomatiseerd wiet malen, maar laten we eerlijk zijn, de grinder werkt gewoon prima zoals die is.

afbeelding517036_1

Moet je een goed product als de grinder dan nog willen verbeteren? – kun je je als fabrikant afvragen. jawel dus, en zeker wanneer je er een geheel nieuwe functie aan kunt geven zoals ze met de Superfly hebben gedaan. De Superfly is namelijk niet alleen om mee te malen, je kunt er je wiet ook direct uit roken! Wat een perfecte combinatie is dat dan, kijk daar heb je als cannabisliefhebber echt wat aan.

Het gebruik van de Superfly werkt eigenlijk net zo simpel en geniaal als het in de oren klinkt. Kwestie van een pluk wiet uit het extra stashgedeelte toveren en tussen de maaltanden draaien, het pijpje stoppen en roken maar! Meer uitleg behoeft de aluminium Superfly grinder niet. Althans, misschien wil je alleen nog weten waar de grinder te koop is en voor hoeveel; je koopt de Superfly dus op Grasscompany.com voor nog geen 25 euro.

(advertenties)