(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het zal je waarschijnlijk niet verbazen maar ook planten hebben lucht nodig. Niet voor de zuurstof, maar met name voor de CO2, want dat zorgt namelijk voor een goede energieomzetting door de fotosynthese. Met de growAirstream ben je verzekerd van een uitstekende luchtverdeling en hoeft geen plant CO2-honger te lijden. 

Planten eten geen voedsel zoals wij, maar moeten het met name van lichtenergie hebben om te kunnen groeien. Licht en CO2 is de input die door fotosynthese worden omgezet in zuurstof en glucose benodigd voor de groei. Licht en CO2 zijn voor een wietplant dus belangrijke bronnen om sneller te groeien of in de bloeifase dikke toppen aan te maken. Uiteraard is er ook water nodig en meststoffen, maar daarvan heeft een wietplant maar beperkt behoefte aan. Licht en CO2 daar kan een wietplant geen genoeg van krijgen!

De growAIRSTREAM is een slimme ring om verse lucht precies daar in een kweektent in te brengen waar het nodig is: bij de planten! De ring sluit je aan op de passieve of actieve inblaas van je kweektent zodat de binnenkomende lucht goed over alle planten verdeeld wordt. De ring past precies op de kweeksystemen van Growtool maar kun je in principe in iedere passende kweektent gebruiken. De optimale luchtverdeling zorgt voor een optimale koeling en CO2 aanvoer voor iedere individuele plant.

Je sluit de growAIRSTREAM simpelweg aan op een flexibele luchtslang met een diameter van 100 mm welke je naar de inblaas van je kweektent kunt lijden. Het systeem zorgt voor gezondere planten, een betere koeling en voorkomt problemen met kouval. Iedere plant krijgt de lucht die zij nodig heeft om goed te kunnen groeien, het product won om deze redenen in 2013 een Softsecrets European Produkt Award.

Er zijn drie verschillende maten growAIRSTREAM’s, 80 x 80 cm, 100 x 100 cm en 120 x 120 cm. Je koopt ze op BestGrowProducts.com vanaf 159,90 euro.

(advertenties)