(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wiet blijft uiteraard onze favoriet, maar er zijn nog veel meer kruiden die je energie of een lekkere roes kunnen geven. Het smarte Conscious maakt er gebalanceerde cocktails van, en perst ze met wat hennepolie samen tot handige plakken. Wij probeerden de ontspannende en licht psychedelische Power Spice.

Slice, oftewel plakken samengeperste kruidenmelanges bestaan uit een gebalanceerde mix aan kruiden zoalskratom, salvia, alsem, marihuanilla, wild dagga, damiana en ga zo maar door. De kruiden die het beste samengaan voor een ontspannende, psychedelische, energieke of zelfs een hete libido-boost, hebben ze in deze handige plakken samengeperst. De plakken lijken een klein beetje op hasj maar je kunt ze niet roken. In plaats daarvan los je ze op in heet water zodat je ze kunt drinken als thee. We kunnen in alle eerlijkheid niet zeggen dat de thee lekker smaakt, maar het gaat dan ook om het effect.

We kunnen in alle eerlijkheid niet zeggen dat de thee lekker smaakt, maar het gaat dan ook om het effect

powerspice3

Een plak voor iedereen

Naar wat voor effect je ook op zoek bent, er is altijd wel een kruidenplak voor te vinden. In totaal zijn er namelijk 5 verschillende smaken, of liever gezegd effecten waaruit je kunt kiezen. Wij probeerden de Power Spice, die een ontspannen en licht psychedelisch effect geeft maar er is meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van Blackadder, een ontspannende mix van kratom en kanna. Heb je een zwoele avond met je geliefde voor de boeg, dan is de Jo-Burg High wellicht een plak om te proberen. Verder is er een magische en psychedelische formule met kratom en salvia die gaat onder de naam Magic Thunder en voor wie echt een beetje wil trippen is er de Trace Sensation slice. Die laatste is de meest psychedelische SLICE met onder andere salvia en marihuanilla extracten. Voor ieder wat wils dus.

Slice Power Spice

De online gigant in smartproducten Azarius stuurde ons een van de plakken op om te proberen, de Power Spice zoals gezegd. Deze kruidenmix bevat onder meer kratom dat voor de ontspannende werking zorgt, en salvia voor een licht psychedelisch effect. Verder zit er in de kruidenplak nog de nodige alsem en marihuanilla. Alsem kennen we natuurlijk allemaal van het beruchte favoriete drankje van Vincent van Gogh. Marihuanilla heeft verder niets met marihuana te maken zoals je wellicht zou denken, maar geeft wel een zekere ontspanning.

powerspice2

Neem 1 gram voor een lichte, en 1,5 gram voor een wat zwaardere dosis.

Het doosje bevat een donkere harde plak van 3 gram dat een beetje op hasj lijkt. Op Azarius.nl valt te lezen dat een normale dosering ongeveer een gram is, en een wat zwaardere dosering anderhalve gram. We wogen 1,55 gram af en losten dat op in een kop kokend heet water. De plak lost verrassend gemakkelijk op waarna je een donker gekleurde kop thee overhoudt die bijna zo zwart ziet als een kop koffie. Wat suiker erbij is zeker aan te raden want de thee is erg bitter, voor de smaak zouden we hem in ieder geval niet drinken.

Het effect lijkt eigenlijk wel een klein beetje op de cannabishigh, en dan die van een energieke sativasoort

Het effect laat een half uurtje op zich wachten en geeft inderdaad een relaxte ontspanning. Het psychedelische effect van de salvia is heel licht te merken maar om nou te zeggen dat je met Power Spice in een derde dimensie stapt is ook wat overdreven. Nee, het effect lijkt eigenlijk wel een klein beetje op de cannabishigh, en dan die van een energieke sativasoort. Niet zoals wanneer je heel stoned of high bent, maar meer het effect dat je voelt vlak na het aansteken van een upliftende sativajoint. Een energiek gevoel zonder dat je je raar voelt verder. Je mag na het drinken van deze thee niet meer deelnemen aan het verkeer, maar op zich zul je best lekker kunnen werken op deze Power Spice want je blijft gewoon functioneren en hoeft niet bang te zijn voor hallucinaties of rare gedachtenkronkels.

Alle vijf de verschillende slices zijn te koop via Azarius.nl en bevatten een kruidenplak van 3 gram. Dat zijn dus drie lichte doseringen of twee zwaardere.

(advertenties)