(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

(Medicinale) wiet kweken voor eigen gebruik moet je niet ingewikkelder en gevaarlijker maken dan nodig is. Een kleine tent of kast is gemakkelijk tot micro-kweekruimte omgebouwd en aan de nieuwe G-Leds 140 heb je daarin een perfecte en veilige krachtbron.

De nieuwe G-Leds 140 is perfect om kleine kweekruimtes zoals een zelfgemaakte kast, kleine kweektent of een kant en klare kweekkast mee van licht te voorzien. De kleine led is veilig aan te sluiten en behoeft geen ingewikkelde voorschakel-apparaten die heet wordt met relais om doorbranden te voorkomen. Gewoon aansluiten op een degelijke timer en een paar kleine wietplantjes in potten met aarde eronder en je bent al halverwege op weg naar de oogst van je zelfgekweekte medicijn.

G-Leds 140

De G-Leds 140 is het kleinste type led kweekverlichting van de nieuwe serie G-Leds led kweeklampen van G-Tools. Deze kleine krachtpatser is ideaal voor de kleine hobbykweker en patiënten die simpelweg in hun eigen behoefte willen voorzien. Met de G-Leds 140 en een kleine kweektent of een ongebruikte kast kan iedereen gemakkelijk en met een gerust hart zelf binnen wat plantjes kweken. De G-Leds 140 verbruikt slechts 90 Watt aan stroom en heeft een output die vergelijkbaar is met een vermogen van 140 Watt.

g-leds-140-2-1

G-Leds 140 is de kleinste uit de serie en ideaal voor patiënten en microkwekers

De G-Leds 140 is een zogenaamde full spectrum kweeklamp en combineert hoogwaardige led diodes van Cree en Osram voor het beste opneembare lichtspectrum (PAR). De G-Leds hebben een stralingshoek van 90 graden en de ideale afstand tot de planten ligt tussen de 30 en 60 centimeter. De leds zijn voorzien van een groot koelblok waardoor grote koelventilators overbodig zijn. Dit maakt de G-Leds fluisterstil en niet hoorbaar aan de buitenkant van een kweektent. De behuizing van de G-Leds is stof- en spatwaterdicht en gemaakt van staal en voelt daardoor zeer degelijk en robuust aan.

Nieuwe lijn in led kweekverlichting

De G-Leds 140 is onderdeel van een geheel nieuwe lijn led kweeklampen die Fabrikant G-Tools zelf op de markt heeft gebracht. Alle G-Leds beschikken over twee schakelaars waarmee je nog meer energie kunt besparen tijdens de groeifase, of juist een extra lichtboost kunt geven tijdens de bloeifase. Dit maakt de G-Leds geschikt voor de gehele levenscyclus van ieder gewas, of je nu wiet of peperplanten of gewoon je eigen biologisch geteelde groenten wil kweken. Er zijn in totaal 4 verschillende G-Leds, waarvan de 140 met slechts één cluster aan led-diodes de kleinste is. De G-Led 280 heeft met 2 clusters een verbruik van 180 Watt, de G-Led 560 heeft 4 clusters en verbruikt 360 Watt en de G-Led 840 tenslotte, heeft 6 clusters en verbruikt slechts 540 Watt aan stroom.

De G-Leds 140 kost ter introductie slechts 242,10 euro en is verkrijgbaar op G-Tools.nl. De andere G-Leds zijn ook tegen een gereduceerd tarief te koop. Voor de G-Leds 280 betaal je 404 euro, de G-Leds 560 720 euro en het topmodel, de G-Leds 840 is 1080 euro.

(advertenties)