(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Net zoals er op ieder potje een dekseltje past, is er ook een Fum Box voor iedere cannabisliefhebber. Een Fum Box zeg je? Dat is een luxe houten humidor waarin je wiet onder optimale omstandigheden kunt bewaren, ze zijn er in alle maten en prijsklassen dus er is er ook een voor jou.

Hoe cool is het om thuis te komen en daar een luxe houten humidor met daarin je beste wiet aan te treffen? Als een ware connaisseur kun je dan je vrienden een heerlijke cannabistraktatie aanbieden, ze zullen denken dat je wel steenrijk moet zijn om cannabis met zulke klasse te kunnen roken. Onderzoek heeft aangetoond dat eten lekkerder smaakt wanneer je het van een mooi gedekte tafel eet, maar het is zeker geen suggestieve smaakverbetering die je wiet krijgt door het in een van deze Fum Boxen te bewaren.

De okoume houten bewaarkisten zijn voorzien van een ingebouwde humidor waardoor cannabis bij precies de juiste luchtvochtigheidsgraad bewaard blijft. Dit is de overtreffende trap van curen mensen. En als je dacht dat dat soort luxe alleen voor rappers als Snoop Dogg en Wiz Khalifa weggelegd was, dan heb je het mis. Er is al een mini Fum Box voor 29 euro en het allerduurste model kost slechts 179 euro.

Fum Box Large

De Fum Box Humidor Large is de grootste en duurste van de serie die uit drie modellen bestaat. In de okoume houten kist bevindt zich een humidor om het vochtgehalte in de lucht in de humidor op peil te houden. Wat de luchtvochtigheidsgraad is kun je aflezen op een stijlvolle hygrometer. Een speciaal luchtcirculatie systeem en een hermetisch afgesloten deksel zorgen ervoor dat de 100 tot 120 gram wiet die je erin kunt bewaren alleen nog maar lekkerder gaat smaken.

large08

De Large Fum Box heeft twee lades waarin ieder ongeveer 50 tot 60 gram wiet past. Zo kun je je sativa’s gescheiden van je indica’s bewaren. Iedere lade heeft bovendien een ingebouwde zeef met een pollen-collector zodat je ook nog eens heerlijke kief kunt opvangen, en we weten allemaal hoe lekker dat smaakt! De Fum Box Large is 36 x 24 x 13 centimeter en kost 179 euro, hij is hier op AmsterdamSeedCenter.com verkrijgbaar in knalgroen, zwart of gewoon als gelakt hout.

Fum Box Small

De Fum Box Humidor Small is het kleinere broertje van de Large maar klein is hij allerminst want hij biedt nog altijd ruimte aan tot 60 gram wiet. Net als de large zorgt het humidor- en luchtcirculatie systeem voor optimale bewaarcondities voor je beste cannabis. Ook heeft de Fum Box Small een ingebouwde hygrometer en een lade met pollenzeef om kief op te vangen.

De Fum Box Small is 25 x 23 x 14 centimeter en kost slechts 139 euro, eveneens verkrijgbaar op AmsterdamSeedCenter.com in de kleuren knalgroen, zwart of gelakt hout.

Fum Box Mini

De Fum Box Mini is vooral handig voor onderweg, ook deze is gemaakt van okoume hout en heeft twee kleine lades en een pollenzeef voor kief. De twee lades blijven prima in de kleine Fum Box zitten dankzij magneten. De Fum Box mini biedt ruimte voor ongeveer 3 gram wiet en is met zijn afmetingen van 9 x 5 x 3,5 centimeter gemakkelijk mee te nemen naar de coffeeshop, laat je wiet hierin stoppen en je bespaart ook nog eens op het milieu, hij kost slechts 29 euro en is hier verkrijgbaar in… je raadt het al, knalgroen, zwart of gelakt hout.

mini02

(advertenties)