(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

“Het gekste dat ik ooit in een rechtszaal heb gezien!” Aldus Sheriff Robert Ryan van  Wilson County in de Amerikaanse staat Tennessee. In de stad Lebanon moest een jongeman genaamd Spencer Alan Boston maandag voorkomen wegens drugsbezit. Inderdaad, wiet.

Toen hij aan de beurt was om door de rechter gehoord te worden, haalde de domme dodo / dappere durfal (doorhalen wat niet van toepassing is volgens jou) een joint tevoorschijn, stak een lucifer af en joeg doodgemoedereerd de vlam in een stevige joint!

Geweldige stunt, het dient gezegd. Zeker in een staat waar wiet nog niet legaal is zoals in Boston’s Tennessee het geval is. De actie van de blower was dan ook een statement voor legalisering, denkt de sheriff. “De mensen verdienen beter!” kon men nog net uit de mond van de verdachte optekenen voordat ie – gehuld in rookwolken – uit de rechtszaal werd gevoerd.

Oh ja, de stunt komt Spencer Boston wel op een tweede aanklacht voor ‘drugsbezit’ te staan, plus 10 dagen extra gevangenisstraf wegens ‘minachting van de rechtbank’…

(advertenties)