(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Al in zijn actieve periode als NBA-basketballer – 3 x kampioen met de Chicago Bulls van Michael Jordan! – was Dennis Rodman een kleurrijk figuur. Letterlijk door zijn haardracht en talloze tatoeages en ook omdat hij buiten de basketbal court bijvoorbeeld Madonna ‘deed’ of in vrouwenkleren over straat liep. En nu, nu blijkt hij de geheime lijm in de verbeterde relatie tussen de VS en Noord-Korea, met dank aan zijn sponsor Potcoin, de virtuele cryptomunt speciaal voor de cannabisindustrie.

Rodman vriend van Kim en Donald

‘Dennis Keith Rodman (Trenton, New Jersey, 13 mei 1961) is een voormalig basketbalspeler uit de NBA. Rodman is 2,01 m lang en weegt ongeveer 95 kg. Na zijn basketbalcarrière bleef hij bekend als presentator, acteur, ondernemer en controversiële mediapersoonlijkheid.’

Dennis Rodman in Singapore tijdens de top tussen zijn vrienden Trump en Kim Jong Un

Aldus Wikipedia over de flamboyante Amerikaan. Een van de weinige Amerikanen bovendien die de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un én president Donald Trump van de VS tot zijn persoonlijke vrienden mag rekenen. Die laatste kent Rodman van de reality tv-show van Trump waarin de president bij voorkeur ‘You’re fired!’ riep. De Fantastische Grote Leider van Noord-Korea blijkt een enorme basketbalfan en nodigde Rodman al diverse keren uit om op bezoek te komen in de communistische heilstaat, wat Rodman ook deed. En dat in een tijd dat de VS en Noord-Korea nog old school aartsvijanden waren en Trump slechts een puissant rijke, omhooggevallen makelaar in New York.

Rodman op de top in Singapore

Onlangs op de roemruchte top tussen de twee regeringsleiders in Singapore was Dennis Rodman natuurlijk ook present. En daar zit een vet cannabistintje aan mensen, want Rodman wordt al enige tijd gesponsord door Potcoin, de virtuele cryptomunt à la Bitcoin maar dan speciaal bedoeld voor de wietbranche (die immers in de VS geen zaken met banken mag doen door het federale verbod op cannabis). Het was ook Potcoin dat hem al 5 keer eerder naar Noord-Korea liet vliegen.

En als Rodman ergens naartoe gaat gebeurt dat niet incognito: pontificaal draagt hij namelijk een T-shirt van de wietmunt bij aankomst op het vliegveld van Singapore. Dus als het echt tot vrede komt tussen de VS en Noord-Korea moeten we niet vergeten dat dit voor een belangrijk deel ligt aan deze kleurrijke oud-basketballer met een voorliefde voor pot en coins!

(advertenties)