(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Jawel! Onlangs heeft Sensi Seeds een geheel eigen Amnesia uitgebracht, en wel onder de voor de hand liggende naam Sensi Amnesia. De nieuwe Amnesia van Sensi is een hazy spin-off van de eerder uitgebrachte Sensi Amnesia Automatic, en een sativa dominante THC-knaller om naar én voor uit te kijken! 

Amnesia is een van Nederlands meest succesvolle wietsoorten, en niet alleen in Nederland zelf. Ook in Amerika is de wietsoort razend populair, en er bestaan dan ook vele verschillende Amnesia varianten. Welke wietsoorten gebruikt werden om de originele Amnesia te kruisen is niet helemaal zeker te zeggen, maar waarschijnlijk waren dat een Haze soort en Northern Lights.

Sensi Amnesia

Sensi Amnesia is echter helemaal opnieuw ontwikkeld. De gefeminiseerde versie werd gemaakt naar aanleiding van het succes van de autoflower variant die in 2020 uitkwam als onderdeel van het Sensi Seeds’ 2020 Research Project. Sensi Amnesia is het veredelde resultaat van drie wietsoorten: Hawaiian Indica, Jamaican Pearl, en Afghani #1. De nieuwe wietsoort is ongeveer voor 65% sativa en 35% indica.

Dankzij het sativa dominante karakter worden de planten vrij hoog en groot en produceren ze een bijbehorende gulle opbrengst. Sensi Amnesia is uitstekend binnen onder kunstlicht te kweken maar houd wel rekening met de hoogte. Niet al te lang laten voorgroeien dus, want anders kon je weleens in ruimtegebrek komen. Buiten in de volle grond en een mediterraans klimaat kunnen Sensi Amnesia planten ruim twee meter hoog worden. Ze hebben de lange internodes van typische sativa’s maar ook de stevige kerstboomstructuur van de meeste indica’s.

Voor Nederland is bloeifase van Sensi Amnesia, net als die van andere Amnesia’s net even te lang om buiten te kweken. Tenzij je natuurlijk gaat verduisteren. De bloeifase duurt zo’n 10 weken maar dat is volgens de kwekers die de soort geprobeerd hebben het wachten meer dan waard. Toppen zijn lang en dik en schitteren door een dikke laag trichomen. Sensi Amnesia heeft daardoor een heerlijke tropische, frisse, citrusachtige en kruidige geur en smaak, en geeft je een enerverende actieve high. Ideaal als je om een praatje verlegen zit en wel een cerebrale, spraakzame en verheffende high kunt gebruiken.

  • Soort: sativa dominante hybride (65% sativa, 35% indica)
  • Genotype: Hawaiian Indica, Jamaican Pearl, Afghani #1
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10 weken
  • Geur/smaak: tropisch, fris zoet, citrus, kruidig
  • Effect: sterk effect, high, actief, social, verheffend
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)