(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wie nog steeds denkt dat autoflowers qua potentie niet aan fotoperiode gevoelige wietsoorten kunnen tippen, die moet Auto Skywalker Haze maar eens proberen. Een sample van deze kruising tussen Skywalker Haze en Auto Amsterdam Amnesia werd namelijk getest op een monsterlijk hoog THC-gehalte van 26,16%! En dat is een unicum ter wereld want nog nooit had een autoflower zoveel THC.

Met een officieel gemeten THC percentage van 26,16% claimt Dutch Passion met Auto Skywalker Haze de sterkste autoflower ter wereld in handen te hebben. Het testrapport liegt er inderdaad niet om, en kun je via deze link downloaden zodat je het met eigen ogen kunt inzien.
Eerlijkheid gebied ons echter wel om erbij te zeggen dat niet alle Auto Skywalker Haze altijd zo’n hoog THC-gehalte hebben. Van drie geteste samples (afkomstig van drie verschillende fenotypes) had één inderdaad de monsterlijke hoeveelheid THC. De twee andere samples hadden 18,8 en 16,7 procent THC.

Auto Skywalker Haze?

Tja, hoe wordt een autoflower zo ontzettend potent? In dit geval kwam de wietsoort tot stand door Skywalker Haze met Auto Amsterdam Amnesia te kruisen. De veredelde kruising is sativa dominant en een heerlijke automatisch bloeiende Haze variëteit. De totale cyclus van zaadje tot aan de oogst, duurt zo’n 12 weken maar twee van de drie fenotypes hebben ongeveer 13 tot 14 weken nodig. Zo’n twee weken langer dan die van een gemiddelde hedendaagse autoflower dus, maar het wachten meer dan waard.

De opbrengst is groot voor een autoflower. De planten kunnen dan ook behoorlijk strekken, dus reken maar niet op kleine, discrete plantjes. Toppen hebben een zeer goede blad-bud verhouding en zijn daardoor makkelijk en snel te knippen. De dikke laag trichomen van een goed gelukte kweek maken de toppen loodzwaar, plakkerig en welriekend.

De geur van deze automatisch bloeiende Haze is sterk aanwezig en geeft zoete aroma’s van citroenen. Als sativa hebben de toppen aan het einde van de bloeifase een lichte neiging om foxtails aan te maken, maar die staan haar verder prachtig, en smaken natuurlijk net zo lekker als de rest van de buds.
Het effect, dat zul je begrijpen is zelfs voor de meest ervaren cannabisconsumenten zeer sterk en houdt heel lang aan. Het is een euforische en activerende high die lichaam maar vooral ook de geest stimuleert.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Skywalker Haze, Auto Amsterdam Amnesia
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 12-14 weken van zaad tot oogst, afhankelijk van het fenotype.
  • Geur/smaak: zoet, citrus, Haze
  • Effect: zeer sterk effect, euforisch, stimulerend
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertentie)