(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een fruitige sativa dominante wietsoort waar je blij en energiek van wordt, met de power van OG Kush en een opbrengst waar je iedere kweekronde op hoopte. Dat is DNA Genetics’ Cannalope Kush die cannabisliefhebbers uit Noord Californië de eervolle bijnaam Momma Kush gaven.

Big momma kush

Is Cannalope Kush dan de moeder aller kushsoorten? Nee, dat niet want hoewel deze wietsoort wel een specifieke kush smaak heeft, is er een minstens net zo sterke sativa slash haze invloed te bespeuren. Sativa genen waardoor je de kushkruising eerder de big momma onder de kushsoorten zou kunnen noemen. De wietsoort levert namelijk zeer genereuze opbrengsten af.

Cannalope Kush is een kruising tussen een elitaire stek van The OG#18 en Cannalope Haze en een van de sterkere sativa’s die je kunt vinden. Toch zorgt al dat THC geweld er niet voor dat je loom en slaperig wordt; de sativa invloed maakt je zo high als een Boeing op volle snelheid maar zet je zonder jetlag op de plaats van bestemming.

Smaak, opbrengst én potentie

Opbrengsten van Cannalope Haze liggen met maximaal 500 tot 600 gram per vierkante meter ver boven het landelijke en internationale gemiddelde. En daarvoor is 9 weken wachten slechts een kleine opoffering. Zeker als je Cannalope Kush proeft. De geïmporteerde Amerikaanse genetica werd in Amsterdam verfijnd tot een fruitige mix met een heerlijke zoete haze- en een uitgesproken kushsmaak.

DNA Genetics deed er 3 jaar over om de gewilde eigenschappen van kush en haze in één sativa dominante hybride te krijgen. Een nauwkeurige selectie van alleen de beste planten brachten uiteindelijk het beste van OG Kush en Cannalope Haze in Cannalope Kush naar boven. Een heerlijk energiek en vrolijk effect en een onmiskenbare sterke OG#18 smaak met een fruitige nasmaak die op je tong blijft hangen wanneer je uitblaast.

  • Soort: sativa dominante hybride (70% sativa)
  • Genotype: Cannalope Haze, The OG#18
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak: sterke kushsmaak, fruitige haze-nasmaak
  • Effect: blij en actief, creatief, high
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertenties)