(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kan het harsgehalte van de wereldberoemde White Widow nog overtroffen worden? Jazeker, want precies om die reden heeft Sensi Seeds’ White Label de soort Rhino ontwikkeld. Een versterkte versie van de Widow die je het gevoel geeft alsof je omver gewalst wordt door een twee ton wegende neushoorn! 

We vragen ons soms af waar de grens van het harsgehalte van wietsoorten eigenlijk ligt. De tijd zal het leren, maar Rhino komt zeker en vast in de buurt van die grens. Zoals Super Skunk in de jaren negentig de opbrengst en potentie van de gewone Skunk overtrof, zo is Rhino een soort die het harsgehalte van White Widow naar een nog hoger niveau tilt.

Net als bij de creatie van Super Skunk, kruisten de zadenmakers ook de White Widow met een uitmuntend goede Afghaanse variëteit, speciaal geselecteerd vanwege haar uitzonderlijke harsproductie. Na etterlijke generaties te hebben geselecteerd en terug gekruisd is Rhino het resultaat. Een zeer commerciële witte wietsoort vanwege haar grote harde toppen die van boven tot onder bezaaid zijn met kleverige glinsterende hars. Als je van knallers van indica’s houdt, dan zal Rhino absoluut een van je favorieten worden.

Rhino is een soort die in de kweekruimte niet al te hoog wordt en in 45 tot 60 dagen haar toppen vormt. Deze hebben een dik bonkig uiterlijk en zijn compact als golfballen met vele opgezwollen calyxen. De soort is niet gefeminiseerd, maar je zult absoluut een juweeltje van een fenotype tegenkomen. Laat het dan niet na om die tot moederplant te bombarderen, want je zult haar zeker vaker willen kweken.

Rhino is trouwens niet helemaal 100% indica maar heeft ook genen van Braziliaanse en Zuid Indische sativa’s. Ondanks de superzware indica body-stone is die sativa invloed te merken wanneer je Rhino rookt. De high begint relaxed en kan euforisch en actief aanvoelen wanneer je het bij een of twee haaltjes houdt maar slaat even later in als een bom waardoor je de naam Rhino onmiddellijk begrijpt.

  • Soort: hybride, 90% indica
  • Genotype: White Widow, Afghanica, Braziliaanse en Zuid Indische sativa’s
  • Geslacht: niet gefeminiseerd
  • Bloeifase: 45 tot 60 dagen
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds’ White Label
(advertenties)