(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Bij het horen van de naam Opium zou je misschien een knaller van een indica verwachten, maar toch is Opium echter een knaller van een sativa. Ze geeft ze je een zinderende activerende high, maar dan wel gecombineerd met een krachtige indica body buzz. 

Opium wordt door Paradise Seeds eervol koningin genoemd en dat is niet voor niets. De gebalanceerde mix tussen sativa en indica in deze hybride zorgt namelijk voor een majestueus grote plant met een voortreffelijke smaak. Opium groeit snel en krachtig en maakt een dikke hoofdstam en vele zijtakken waardoor ze zowel een grote hoofdtop als genoeg zijtoppen vormt. Een genot om te kweken dus en met een bloeifase van slechts 60 dagen ook lekker snel. Door de grote hoofdstam is Opium een plant die goed in een Sea Of Green opstelling presteert.

opiumBuiten kan Opium pas echt uitgroeien tot een queen! Vooral in een warme zonnige zomer kan ze een plant van boom-formaat worden. Kijk aan het einde van de zomer alleen wel uit want door de grote toppen kan vocht van natte herfstregenbuien voor problemen zorgen.

Naast de heerlijke groeiprestaties die Opium in de kweekcyclus laat zien, zal het eindproduct je ook verrassen. Ze smaakt zoet en fruitig als een heerlijke cocktail waar je geen genoeg van kunt krijgen. En om in gastronomische termen te blijven spreken, de afdronk is romig en vol van smaak. De sativa kant van Opium neemt je mee terwijl de indica genen voor een comfortabele en ontspannen rit zorgen.

Gratis Opium

Tot slot dit: tot het einde van april 2016 krijg je bij Paradise Seeds 20% korting op Opium zaden en wanneer je een van de andere soorten besteld krijg je daar één of meer gratis Opium zaadjes bij, check het uit!

  • Soort: sativa indica hybride
  • Genotype: niet bekend
  • Bloeifase: 60 dagen
  • Effect: visueel en opwindend
  • Smaak: romig en fruitig
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
(advertenties)