(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Fans van THC druipende Californische plakwiet opgelet, want de Buddha Tahoe OG Kush van The Cali Connection is wellicht de beste OG variëteit op deze planeet. Kijk maar eens goed en lang naar dat superdikke pak trichomen en je begrijpt waarom.

Wie altijd op zoek is naar de sterkste indica’s moet de zaden van The Cali Connection zeker kennen. Dit zadenbedrijf specialiseert zich namelijk in het verspreiden van de beste wietsoorten die de Amerikaanse westkust te bieden heeft. Hun Buddha Tahoe OG Kush heeft een geweldige reputatie als absolute THC knaller waar Amerikaanse blowers met bosjes tegelijk voor warmlopen.

Tahoe-OG-KushMet Buddha Tahoe OG Kush geeft The Cali Connection een hele nieuwe betekenis aan witte wietsoorten. De indica was lange tijd alleen weggelegd voor kwekers uit de regio, maar is nu ook als zaad in Europa te bestellen en we raden je met klem aan dat ook te doen want deze genetica is absoluut fabuleus. Het is een indica dominante Kushvariant die een korte bloeifase doormaakt van 60 tot 65 dagen waarna ze een geweldige oogst aflevert. Maar het allermooiste van de soort is natuurlijk vooral de enorme laag trichomen die ze aanmaakt en waarmee ze voor een absoluut unieke smaakbeleving zorgt!

Aangeraden wordt om de luchtvochtigheid bij deze soort in de bloeifase zo laag mogelijk te houden. Niet alleen zorgt dit voor nog meer THC, maar dit maakt de dikke laag trichomen ook minder vatbaar voor toprot. Iets wat bij de soort buiten nog wel voor problemen zou kunnen zorgen.

 

  • Soort: indica dominante Kush-hybride
  • Genotype: Tahoe OG Kush x Tahoe OG Kush
  • Bloeifase: 60 tot 65 dagen
  • Effect: zwaar stoned
  • Zadenbedrijf: The Cali Connection
  • Verkrijgbaar bij: Gorilla Seeds

 

(advertentie)