(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wanneer je net als ons gek bent op paarse wietsoorten, maar ook van makkelijk buiten kweken houdt, dan is Blue Cheese Autoflower zeker een soort om te overwegen. En het is nog vroeg in het seizoen, dus je hebt tijd genoeg om deze mooie paarse wietsoort buiten af te bloeien.

In Blue Cheese Autoflower komen de genen van de beroemde wietsoorten Cheese en Blueberry samen tot een automatisch bloeiende paarse variëteit die zich gemakkelijk buiten laat kweken. Door haar snelheid en geringe hoogte is de wietsoort ook een ideale soort om in guerrilla-stijl in de vrije natuur neer te zetten. Een paar flinke brandnetels zijn voldoende om Blue Cheese Autoflower aan het zicht van voorbijgangers te onttrekken.

Deze paarse autoflower bereikt een mooi formaatje van gemiddeld 70 tot 80 centimeter, met uitschieters van 120 centimeter. Groot genoeg om tot 120 gram per plant te oogsten en klein genoeg om onder de radar te blijven. En terwijl andere wietsoorten nog niet eens aan de bloei begonnen zijn, kun jij al heerlijk van je zelf gekweekte buitenwiet genieten want een week of 12, 13 na het zaaien, is deze blauwe cheese klaar en rijp voor de oogst!

  • Soort: autoflowering hybride
  • Genotype: Blueberry, Cheese, Ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • THC: gemiddeld
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds.nl

 

 

(advertenties)