(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Op zoek naar een potente autoflower? Check dan zeker de automatisch bloeiende versie van Dutch Passions Night Queeen. Deze soort maakt namelijk een schandalige hoeveelheid hars aan, en kan daarmee THC percentages hebben van meer dan 20 procent!

Autonight Queen is een echte harsrijke indica. De fotoperiode versie van de soort is zelfs de sterkste indica van het vriendelijke zadenbedrijf en won de eerste prijs in de indica categorie op de Champions Cup Malaga in 2015. Autonight Queen zet die traditie vrolijk voort en is een wietsoort voor liefhebbers met een hoge tolerantiegrens.

De oogsten van deze automatisch bloeiende versie zijn zo groot als je de plant kan laten groeien. Zet haar in een klein potje en ze blijft handelbaar. Zet je haar echter in een grote bak met aarde dan kan ze wel tot een meter hoog worden en een grote opbrengst van kleverige kush-wiet opleveren. Bij de juiste omstandigheden kan ze wel tot 150 gram per plant opleveren! Het effect van Autonight Queen is een zware bodystone die langdurig aanhoudt. Perfect om pijn of slaapstoornissen mee te bestrijden en heerlijk natuurlijk om gewoon ontzettend hard mee te ontspannen.

Autonight Queen is het product van een speciaal geselecteerde Night Queen stek en een krachtige donkere automatische bloeiende Mazar-i-Sharif hybride. Om een volledig automatisch bloeiend nageslacht te krijgen is de soort daarna nog een aantal keer terug gekruist. Het resultaat is een zoete en harsrijke plant die zelfs de meest doorgewinterde liefhebber zal bekoren. De rook is dik en zoet, ook in een verdamper.

  • Soort: automatisch bloeiende indica
  • Genotype: Night Queen, Mazar-i-Sherif
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 10 weken van zaad tot oogst
  • Opbrengst: XL
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertentie)