(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een hebbeding om van te watertanden, maar slechts weinigen zullen daadwerkelijk een paar aan hun voeten dragen: de speciaal ter gelegenheid van 4/20 gedropte hennep sneakers van Adidas Skateboarding en BAIT. Deze ‘Happy 420’ gedoopte gympen kosten 120 dollar en er wordt geloot wie ze mag  kopen!

Happy 420

at1De ‘Happy 420’ sneaker is gebaseerd op het klassieke model van de Stan Smith Vulc shoe  en uiteraard gemaakt van hennep. Net voordat in Noord-Amerika alle cannabisliefhebbers hun nationale feestdag 4/20 gaan vieren – komende woensdag is het weer 20 april namelijk – wordt dit zeer exclusieve model op de markt gedropt. Nou ja gedropt, je maakt er alleen kans op via een verloting op de website van retailer BAIT. Mocht je uitverkozen worden, dan mag je 120 dollar aftikken om een paar aan te schaffen.

Hommage aan cannabis

Maar goed, dan heb je wel een unieke Adidas sneaker. Het uiterlijk van de sportschoen is een soort hommage aan (medicinale) cannabis! De hennep bovenkant is door hittepersing voorzien van een stone pattern  (onmogelijk correct te vertalen natuurlijk 😉 inclusief bijpassende schoenveters en met een kleine smiley erop. Ofwel: het idee is om tegelijkertijd stoned te worden en terug naar de natuur te keren…

De lipjes aan de hiel en op de tong lijken precies op een etiketje voor een recept van mediwiet in een apotheek, met barcode en al en het advies om minstens 1 x per dag een dosis van 420 mg te nemen:

at5

Geheim opbergvakje voor je…

Verder zijn de sneakers afgewerkt met groene suède stof, wat doet denken aan mooie wiettoppen. Maar het absolute hoogtepunt van deze Happy 420 Stan Smith is toch wel het geheime opbergvakje! Handig weggewerkt aan de onderkant van de tong en geschikt voor geld, bankpasje of als stash plekje voor je wiet/hasj:

at4

Op 15 april werden de speciale hennep sneakers wereldkundig gemaakt en vandaag – maandag 18 april – worden ze per post verstuurd aan de geluksvogels die een paar mogen  kopen…

 

(advertenties)