(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Is de politie je beste vriend of niet? Van 99,9% van de cannabisvrienden in ieder geval zeker niet, maar wellicht wel van chihuahua ‘Fifi’. Want hoewel de dienders van het korps in Brummen deze week zonder veel medelijden een wietplantage ontmantelden, waren ze nog wel zo aardig om de hond even uit te laten…

Compliment (echt waar) voor de politie

Meestal hakken we op deze site stevig in op de politie in de Lage Landen en dat is ook volkomen terecht natuurlijk, want hebben ze nou werkelijk niks beters te doen dan achter mensen en wietplanten aan jagen, zonder dat dit ooit leidt tot minder cannabis(gebruik)..?

Goed, uitzonderingen bevestigen de regel, dus hier gaan we: een compliment voor de politieagenten van het korps Brummen in Gelderland.

Briefje op Facebook

Watskeburt? In een woning aan de Bijenkorf in Eerbeek viel de politie dinsdag een woning binnen. Hun vermoeden van een wietkwekerij werd bevestigd, maar de kweekvogel was gevlogen.

oyi

Wel was zijn huisdiertje thuis en dat verleidde de politie tot het volgende schrijven op Facebook:

uiBeste bewoner; Helaas was je afwezig. We hebben daarom jouw lieve chihuahua (wij noemden hem Fifi) even in de achtertuin zijn behoefte laten doen. We hopen dat je daar geen problemen mee hebt… Ondanks de gezonde en groene leefomgeving, legde Fifi echt een voorbeeldig poepje. Wel altijd belangrijk dat je dit even checkt hé. Je kunt problemen niet vroeg genoeg signaleren. De frisse lucht kon Fifi overigens ook wel even waarderen.

Eh…

Je ziet het: de aardigste en wie weet zelfs grappigste blauwhemden werken in Brummen.

En nou is het wel weer mooi geweest ook potverdomme, want je bent pas echt een stoere vent als je ook van planten houdt…

 

 

(advertenties)