(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Stop de persen! De politie heeft de georganiseerde misdaad een gigantische slag toegebracht. Met de arrestatie van een Zwitser bij de landsgrensovergang is de verwoesting van de jeugd door verderfelijke drugs tot staan gebracht, of toch ten minste met jaren vertraagd… Watskeburt?!

‘Drugs’ in automobiel

Je maakt toch wat mee als politie in Nederland narcoticaland. Neem de gigantische veldslag afgelopen donderdag op de grensovergang bij Zevenaar, een gemeente in Gelderland met de autosnelweg A12 binnen de grenzen en inderdaad vlakbij de grens met Duitsland.

Niemand minder dan een 55-jarige man uit Zwitserland – een echte Zwitser zogezegd – werd daar door de dappere blauwhemden van de weg geplukt met drugs in zijn auto! De onverlaat was bijna in Duitsland en daar zijn alle drugs – wiet inbegrepen – verboden.

zw

Nederland stuk veiliger

Veel drugs dan zeker toch, als de politie en vervolgens media er melding van maken? Nou eh… kijk zelf maar naar bovenstaande politiefoto. Wat voorgedraaide jointjes, enkele pakjes zaadjes en een gripzakje uit de coffeeshop met een paar gram wiet. En zo zegt de politie (fotobewijs ontbreekt helaas): ‘kweekkastjes bedoel om wietplanten in op te kweken‘.

De drugsbaas a.k.a. pech-Zwitser kan een geldboete tegemoet zien van enkele honderden euro’s volgens de autoriteiten. En wij, wij kunnen allemaal weer rustig gaan slapen nu het land zoveel veiliger is…

[openingsbeeld: sky.s0ul/Shutterstock]
(advertenties)