(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Van de Serious Seeds-klassieker White Russian bestaat ook een autoflower-versie. Gemak dient de mens en zeker met de soms grillige Nederlandse zomers is dit een welkome aanvulling op hun assortiment. Want vette toppen maken, dat kan deze witte Rus als de beste!

De ervaren wietkwekers van Serious Seeds blinken ook altijd uit in eerlijkheid. Dat is zeker niet vanzelfsprekend in de cannabisbranche, want hoe vaak hoor je niet dat alles geweldig, fantastisch en briljant is? Nee, dan deze Amsterdammers, die gewoon ‘uitverkocht’ melden als een van hun prijswinnende wietsoorten niet voorradig is. En ook over deze Autoflowering White Russian #1 zijn ze goudeerlijk. Zo geven ze toe dat de soort nog niet helemaal 100% stabiel en perfect is, maar wel zo bovengemiddeld goed dat ze hem in de winkel durven te leggen…

10 to 20 gram wiet per plant

Deze autoflower wordt tussen de 70 en 90 centimeter hoog, afhankelijk van de lichtsterkte en de potten waarin de plant staat. Serious Seeds adviseert om de plant vanaf het begin in 1 grote pot te zetten en niet diverse keren over te potten zoals je met regulier of gefemeniseerd zaad zou doen. Omdat de zelfbloeiende variant nog niet helemaal 100% uniform is, hebben sommige planten een wat meer open toppenstructuur en een iets minder hoge opbrengst, maar de meeste planten zullen mooie, compacte toppen produceren en je zeker 10 tot 20 gram wiet opleveren (en soms nog meer).

Dikke laag trichomen

Hoe meer licht ze krijgen tijdens hun levenscyclus, hoe beter de oogst. Maar alle planten zullen prachtig onder een dikke laag trichomen zitten, waarbij de meerderheid klaar is na 70 tot 75 dagen. Een enkele plant moet je 80 dagen laten staan. Buitenkwekers moeten in de laatste fase de plan dagelijks checken op meeldauw, schimmel en toprot-ontwikkeling indien het veel regent. En ook hier volgt een supereerlijk en deskundig advies: knip ze bij slecht nazomerweer liever wat te vroeg dan te laat! Spijt zul je zeker niet hebben als je deze variëteit kweekt, want de smaak en potentie van de Autoflowering White Russian #1 zijn sowieso uitmuntend!

  • Soort: Indica dominantie hybride
  • Bloeitijd binnen: 70 tot 80 dagen van ontkiemen tot oogst
  • Oogst: 10 tot 20 gram (binnen)
  • Oogsttijd buiten: 70 tot 80 dagen na ontkiemen
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds

 

(advertentie)